Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ta njemacka i zapad o kojem sanjamo.
Ti ne danjas sigurno. Ti sanjas Iran, Ajatolaha, serijat... Ne manipulisi.
Njemci, demokratija, sloboda govora, jel ovo prisila?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma prihvatice balkanci sve,samo da ostanu i dobiju pasos.
ko ne bi sebi obezbijedio buducnost? cemu teznja za potez zivota GLAVOM KROZ ZID?
A šta je sa postojećim državljanima. Treba i njima uvesti isto. I tek rođenim bebama da se izjasne, obavezno.
S apetitom cu priznat i uzet pasos
mislim da im ovo nece proci. vecina stranaca koja ce traziti pasos Deu nema nikakve veze sa zlocinima njemacke nad jevrejima. zasto ja to moram priznati kad Bosna nikada nije imala zlocince nad jevrejima.
A švaba ko da su samo oni zapad
Malograđanština.
Za 50god Njemacka je islamska drzava.
pa bice pola pola vjeruj. nisam mogao da vjerujem ocima kada sam vidio procenat stranaca u Njemackoj! kao prije 5-6 godina u Francuskoj
Ono što je Merkel započela SPD ubrzava. Kao da će ih išta spriječiti da slažu zbog dokumenata? Doktrina većine imigranata to i dopušta. Njemci baš hoće da ih do 2040. ovi preglasaju u vlastitoj zemlji. Za sve one koji bi zbog vjerskih razloga da mi udaraju minuse referiram vas na slučaj djevojke bošnjakinje i što joj se dogodilo u Njemačkoj, ovaj portal je prenio.
Na niske grane ste spali. Auuuu, pisanje po Njemačkoj.
Zapad pere savjest prema stradalim Jevrejima a zapravo radi za Zioniste! Zašto Palestinci treba da plaćaju cijenu stradanja nevinih Jevreja! Zašto se ne da jedna teritorija na teritoriji Zapadne Evrope da se premjesi Izrael tamo??
Zašto samo pravo Izraelu na postojanje zašto ne i Gvineji Bisao???
Zato sto holokaust njemacka nije vrsila nad drzvaljanima gvineje bisao
Da imam mogućnost pitao bi Nijemce da li moram da priznam Izrael u granicama u kojima je osnovan ili mogu negirati Izrael u granicama koje kontrolira nakon 1967
Dajte im Bayern
Pa niko ne osporava pravo Izraela na postojanje
Bosna i Hercegovina, između ostalog, podrzava rjesenje sa dvije zemlje.