Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I makedonci baš nemaju sreće. Handrli ih grci a sad uzjahali i bugari. Kakav su to evrooske vrijednosti? Ucjenjivanje? Sutra će i nas handriti i slovenija i hrvatska a i srbija ako uđe prije nas.
@SeloMojeMaleno Ako ništa osim mira Dejtonski nije donio makar nas je ogradio od Srba i Hrvata što se tiče identiteta pa nam to ne mogu po nosu nabijati osim par botova na portalu. Ne mislim da će Srbija i Slovenija biti problem, Hrvatska će da sere, i za EU i za NATO.
@PonosniBosnjan1n s takvim glavama vas netreba pustit ni na ulicu kamo li u neku zajednicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kako je nas legendarni i nenadhebivi najkveci lider i predsjednik gospodin, ljudina, vizionar i drug Josip Broz Tito tamo krajem 60ih ovim istim Bugarima jednostavno ocitao lekciju i samarcinu im slozio da su bili mirni do danas, samo im je izveo vojsku na granicu i naredba mrtva straza, pucaj ne pitaj. Eto do sta su spale te drzavice ex YU da sluze kao otirac za cipele svakom sonji
Zašto? Pa ciganija i jedni i drugi...
Bugarska je prva Zemlja koja je priznala nezavisnost Bosne i Hercegovine. Uvijek sam se pitao zasto? To im ne treba nikada zaboraviti i traziti Evropske partnere u njima.
zato što su tziganija. pišaj eu.
Jugoslaviji nikakva šugava Bugarska ne bi smjela stati na put, ni Grčka, ma ni Njemačka čak, zbog svog bremena. A gledaj sad kako se jugoslovenska siročad šutaju po Evropi. Tražili ste, je6em vas sve u nacionalno religiozni ponos.
Tako se to desava kad buraniju i ciganluk primi EU. Kao sto su ove banana drzave sa balkana, ukljucujuci madzare cese poljake itd.
A kako će tek biti blokade kad Srbija uđe u EU. Oni su kandidat.
Kisla mi jeeglooooovvvaaaa ljudii
roden sam ovdje i ponosan sam sto sam bos. i her. da sam roden u Francuskoj bio bi ponosan kao Francuz, da sam u japanu ne sumnjam da bi ponosom isticao japanske vrijednosti. i kad malo.bolje razmislim ne znam sta ima u tome ponosno al eto. ja sam ponosan na nesto za sto sam ja sam zaslužan, na svoju porodicu, na moju karijeru koju sam gradio, na svoj obraz, na moja djela, prijatelje... i svoj doprinos drustvu, i to bio bio u svakoj zemlji da sam roden sto znaci da je to prava vrijednost
Fak eu!
Auuuu........ubijen monah Stefan iz Šipova, najvjerovatnije izboden nožem.....ubili ga njegovi bre, utepali ga ko kera, ovo će biti turbokuracc
Na vrijeme odustati od laznih integracija u EU. To je jedna velika paralaza. Turcima lazu vec 40 godina, a kad krenu nova uslovljavanja i veta za BiH i Srbiju, od ulaska nece biti nista.
Tako je to kada nemaš pisce, naučnike, kada prisvajaš Aleksandra Makedonskog u nedostatku svojih ličnosti. U stvari kada nemaš ništa i kada si niko. Ko ima slabu kičmu, lako će mu prsnuti..
U BiH zivi negdje oko 5% Bosanaca i Hercegovaca po popisu iz 2013 a i ja sam jedan od njih. E vala kad nece Bosnjak, Hrvat i Srbin da budu Bosanci i Hercegovci, necu brate ni ja. Odoh ja u Bugare da uzmem EU pasos.
@TvrtkoBosanac dalmatinac, zagorac, slavonac, hercegovac, bosanac, šumadinac, vojvođanin itd. imaš poveznicu sa hrvatom, srbinom, bošnjakom, ako si već naso tu informaciju 5%, vjerovatno ces naci i informaciju da ima 7000(racunaj postotak) jedi-ja u bih, i sve to spada pod ostali, jos ako religiju ukljucis u ovo sve, dobijes sataraš
Tito je je napravio državu, tzv Makedoniju, od bugarskih komita. To je isto kao da u Srbiji cettnicci naprave državu u Šumadiji. Za one koji ne znaju, komiti i cettnicci dijele istu ideologiju, svojevremeno su se zvali braćom
Zašto Bošnjaci biraju i nameću Hrvatima, Sejdu Bajramovića Komšića ??