Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta me briga šta to znači za Ukrajinu, zanima me što to znači za nas? Jeli nama u Europi bolje, ekonomski, da taj sukob uskoro prestane? One ideje da će se Rusija širiti dalje su glupost, jer nisu zauzeli ni većinu Ukrajine, drže uglavnom tamo gdje je velika ruska populacija. Nije se nitko u Ukrajini brinuo kakav je Daytonski sporazum za nas, šta mene briga kakav je mir za njih!
Ruski i srpski botovi su sretni, povecao im se na 2 mm, sta ces nijima nije lako...
Najveći patriota je onaj koji spasi ljudske živote. Ukrajina je najviše korumpirana zemlja u Evropi, čak gora od BiH.A i sam rat je bio pranje novca za vojnu industriju i to su sada već javno priznali. Zao mi je ljudi. Nije vrijedno ovo bilo radi ulaska U NATO.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sa ovom dvojicom na americkom prijestolu, svijet ce se okrenuti naopacke...U negativnom smislu...
Slijedi Dayton za Ukrajinu. Strasno. Svaki put se agresor nagradi pod isprikom da se rat treba zaustaviti.
Onda EU nek se okrene Kini i cao Ameriko pa ces vidjet kuknjave:)
najizolacionističnijih, može li mi autor objasniti ovu riječ ( ako je uopšte riječ)
Amerikanci i Englezi seru po čitavom svijetu a Evropa ih prati upadajući u ekonomsku krizu, Nijemci su sa Rusijom imali ugovore za jeftini gas sljedećih 50 godina a da ne spominjemo auto industriju, Ameri su objavili ekonomski rat i Kinezima već dugo godina i tu ih Evropa prati, na kraju će Evropa da plati za sve to a Ameri će samo da to gledaju preko bare....
Ovaj lik je Trampov auto gol
Ne paše zato so su INTERESDŽIJE! Kad radiš ispravno, boli te briga ko će biti izabran
Kako se lako tudjim sudbinama igrat sa sigurne udaljenosti...
Evropa je odavno trebala da se opameti ali škrtost je jača. Dosad su mogli izgraditi jaku armiju i manje se oslanjali na Ameriku. Kad god nekom drugom daš da se bavi sigurnošću samo oni vuku konce. I kao i dosad igrat će kako im Amerika kaže. Kad već sve ide nizbrdo, EU treba da stavi veći porez na američke proizvode i service. Pa da vidimo ko će duže da izdrži.
Americi, Kini i Rusiji drzave po svijetu sluze za potkusurivanje zbog sirih interesa, ti meni pusti ovo ja cu tebi ono... sve je to biznis i interes.
Ako smo mi dobili našu vječnost, Federaciju BiH, vrijeme je da nešto i Ukrajina slično dobije. Ali i Izrael. Joj zamisli, kantonizacija Izraela, a republiko-srpskizacija Palestinske Uprave.
Nas EU mrcvari godinama tako da je bolje da se okrenemo rusiji itako smo navikli sugu
Ruski i srpski botovi su sretni, povecao im se na 2 mm, sta ces nijima nije lako...
Za ove što vole agresora i što im je normala napasti nesvrstanu zemlju i okupirati je, odlična vijest.
E, pravo mi je legao izraz: ''najizolacionističnijih''.