Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav alibi unapred, "iskoristiće neonaciste u propagande svrhe"... "A oni su samo deo ukrajinski snaga"... Gospodo, ako sipaš čašu sirćeta u bure vina, dobiješ sirće. Ako sipaš čau vina u bure sirćeta, dobiješ sirće. Ta jedinica je i pre rata uživala privilegije Ukrajinske vlade, pravila zločine gde god je mogla, tako da je malo kasno za vađenje...
Čak i da ga osvoje morat će ga vratiti jer je to grad u Ukrajini, ili će ga vratiti sami ili će ga Ukrajinci ponovo vratiti, o čemu se ovdje priča o zauzimanju grada jedne suverene države pa nije srednji vijek!
Ako ga osvoje i proglase Rusijom to bi bio neviđeni presedan u novijoj historiji i svako ko bude sarađivao sa nekim ko je prisvojio tuđi grad i okupirao tuđe građane je saučesnik u neviđenom zločinu!??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prema zapadnim medijima i političarima, Azov su “simpatični” dečki, koji donose demokraciju u Ukrajinu i bore se za slobodu od “ruske okupacije” u Donbassu. Ali ms-mediji mogu sve! Ako su uspjeli od obične gripe napraviti "smrtonosni" virus, onda mogu i od zlikovaca napraviti borce za slobodu!
Poceli su koristit strateske bombardere.grozni v2.0 pa ce da 10-20 godina biti ko park uredjen sa nekim novim kadirovom na celu dok ce u gradu da zazive staroslovenski paganski obicaji ukljucujuci i nabijanje na kolac za hajduciju
Pa zar nije zauzet mariupolj? Da čita čovjek sve što se objavi. Ispada da je Rusija pobjedila... Ostala je valjda samo ona čeličana Azovstal
nekada davno, kad je postojao mracnjak sajt, bilo je jako puno videa iz Ukrajine u kojem su prikazani Ukrajinci (neonacisti) koji ulete u romsko naselje i pobiju sve sto nadju tamo, staro, mlado, musko, zensko, sve. bilo je i dosta videa gdje napadnu bilo koga ko nema cisto bijelu kozu.. momci e od 14 godina izbodu po 40x nozem u parku i to uredno snime.. cisto da se predstavi kakav je to nacizam
Ima vrlo malo uticaja na bilo šta. To će na kraju pasti. Rusi već imaju povezanost između Krima i Donbasa, ne oslobađaju neke velike snage, jer i snage koje se brane nisu velike.Malo će tu biti zarobljenih.Grad je poravnat.Ruski moral takođe. Ukrajinci su već to prihvatili kao neizbježno. Nešto slično Vukovaru.
Ja molim sve patriote BiH da posebno paze na pisanje i objave svih portala pogotovu ovog klixa, koji kad god u komentarima nazovete pravim imenom sve dušmane BiH to cenzurise, sjetite se medija 92 koji su nas tjerali u podrume ,,da u miru sa kasikama dočekamo dželata a ne da se branimo,,
Ruska kopil.d sami sebe trebaju pobiti zbog sramote,njih 14 hiljada,a ukrajinaca 2,3 hiljade i kad su sve unistili,onda kao zauzeli......slava Ukrajini.
Potrajat ce ovaj rat jos
Samo ne vi i vase analize
Ne zaboravimo da se Ipak radi o teritoriji Ukrajine i agresiji. Ako ovo moze proci u svijetu je za ocekivati svakakvih teritorijalnih nasrtaja.Evropa mora odlucno reagovati na svim poljima ili je sa EU gotovo.
Ne zaboravimo da jedna od punopravnih članica EU nema kontrolu nad skoro 40% svoje teritorije, koja je po medjunarodnom pravu pod okupacijom skoro 50 godina, i na kojoj je razmješteno 10000 vojnika susjedne drzave.
U Azovstalu nije regularna Ukrajinska vojska VSU već neonacistički šljam iz bataljona AZOV. Slične su pameti kao i Zelenski..
I Armeni su zauzeli Nagorno Karabah pa dobise po nosu poslije par godina
Svaki komentar je suvisan
Titini Partizani bi ove Putinove naciste potamanili kao miševe! Živio drug Josip Broz-Tito!!!
Dakle, ukrajina i evropa ga def.ispusise.
Ništa se nije dogodilo ako to klix ne objavi, a raja ne komentariše. Drago mi je da se u sve kontate.