Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budi andjeo osssvte neka na svojoj kozi osjete !
2h bez struje a zamisli, radijacija, nema vode struje sad svi znaju da dva dalekovoda u Albaniji drze vodu u citavoj bivsoj Jugosloaviji a srusilo bi se sve da kamen na kamenu ne bi ostao.
Zato što Putin i ne zna ništa drugo: prijeti nestašicom hrane, smrzavanjem bez ruskog plina, nuklearnim ratom... Rusi su zbog mržnje i zavisti prema Zapadu još prije 200 godina izmislili "satanizam "Evrope". A ruski anti-satanizam znači stalne napade na druge države, zločine, razaranja, život u laži i fantazmima... Kao da ih neko iz susjedstva kopira?
Nista drugo rusija svijetu ne moze ponuditi, preostala samo prijetnja i sila...
Priroda se budi i pocinje rat protiv ljudi jer je previse narusena prirodna ravnoteza i svaki dan imamo neke katastrofe izazvane extremnim promjenama vremena dali poplave ,klizista toplotni valovi i vrlo brzo ce priroda da unisti ljudsku rasu tako sto ce se unistiti uslovi za zivot na Zemlji
Zapad provocira Rusiju dajucinUkrajincimanoruzje da gađaju Rusiju, sto sve grad9ve na Zapadu cini legitimnom metom.
I kako i gdje je mislis baciti a da ti se ne vrati?
ISW
Svi znaju da je Ukrajina na ivici kolapsa, zato se narativ pojačava. Nedaju im izbore, Ameri ih vode u ponor.
Neozbiljnim ste! Ovo treba shvatiti baš ozbiljno. Da nas pojedinačno pritisnu svakog pojedinca šta bi radili. Branili bi sebe i svoju porodicu.
HITNO: Počinje li napad na Libanon ? Ambasadori Italije, Francuske, Velike Britanije, Švedske i Njemačke donijeli su odluku da napuste Libanon. Posebno je zanimljivo da je u pitanju i ambasador Francuske čija je kolonija bila Libanon sve do 1945. godine.
E moj Putine... znam ove tvoje Ruse ..tanko bogami... Ruskinje svaka cast
Ruska Federacija nije jedna drzava, istrosili su ogroman vojni potencijal na Ukraini, poraz bi ohrabrio secesioniste unutar te Federacije. U mnogim dijelovima muslimani su apsolutna vecina, a sa negiranjem genocida nad muslimanima u Evropi, Putin je pokazao svoju pristrasnost, stao na stranu nepravde. Vrlo je religijski opterecen, podrska Palestini je samo privremena, a u EU finansira partije sklone sirenju mrznje prema migrantima, ukljucujuci i Palestince
Izrael ima oko 90 nuklearki. Godisnje odrzavanje istih ih kosta oko milijarde. Rusija nema za konvecionalno naoruzanje, a kamoli nuklearke. Pas koji laje ne ujeda!!!
Tigar od papira... Ponudi Zelenskom bezuslovni mir, vrati Ukrajini otetu djecu, predaj se medjunarodnom tribunalu na milost i mozda i sacuvas sta od Rusije. Nemoj taj jadni narod tamo uvlacit dublje u bijedu i stradanja, pokazi se makar na kraju kao pravi lider i covjek ako do sad nisi htio, a to da ces Ukrajinu zauzet, to vise ni budale ne vjeruju.
Rat ce prestati kad se ispune nekoliko.uslova.Prvo rusija da povuce vojsku iz Ukraine,vrati slobodu i teritorij svim porobljenim narodima tj.cecenima dagestancima, tatarima itd.,vrati ostrva koje pripadaju japancima, deo teritorija koje je okupirao i pripadaju fincima ird
Imaju i ovi atomsku nije samo on.
Nažalost rat je blizu.