Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko da ce biti snimljen neki ratni film koji ce iole prikazati realnost danasnje Gaze, jer ovo sto se dogadja zadnju godinu prvenstveno je toliko nerealno da prevazilazi sve sto se moglo i zamisliti. Ćafiri haman cijela planeta se osilila svom mogucom silom i raznim spletkama na malu palestinsku Gazu i gdje jedino sto mogu jeste cinjenje zlocina!
Jedina netanyahuova greška je što je previše vjerovao da će odobrovoljiti Hamas ako im pusti stotine miliona dolara katarskog novca. Oni su to godinama vrijedno ulagali u stotine kilometara podzemnih tunela, raketne arsenale, obuke, proizvodnju municije i šta sve ne... Sad se mora suočiti sa monstrumom kojeg je praktično sam stvorio. Zato ga u Izraelu i prozivaju.
A bošnjo ne konta da je on na strani Izraela a Rusi na strani Palestine :D
Jednostavno Amerika pada u ocima svijeta zbog Gaze. Amerika Sutra zaustavi finansiranje i naoružavanje Izraela i eto stao rat. Ova priča o Rusima je samo dobijanje na vremenu da što više sruše i unište Gazu jednostavno rečeno taktika.
A bošnjo ne konta da je on na strani Izraela a Rusi na strani Palestine :D
Budi na strani istine pa makar bio i sam. Preživio sam Sarajevsku opsadu i jako dobro znam kako im je. Naravno da pada pa što se mnoge zemlje u svijetu odriču dolara, polako kazna stiže nedolazi sama valja 20 000 hiljada dječiji suza platiti. Polako Gospodar sve vidi i sve zna.
Rusija preko Irana gurnula Palestince u pokolj radi skretanja pažnje svjetske javnosti i odvraćanja američke pomoći Ukrajini a sad se još nameće kao medijator za rješenje krize! Jesu li stvarno Palestinci spali na to da ih samo Iran i Rusija pomažu jer su im braća Arapi davno okrenuli leđa ili su samo sića za potkusurivanje velikih sila?
Jesu se podstanari uzjogunili.
ne dajite im taoce
Rusi i Kinezi su zadnji otpor cionistickoj vlasti i treba ih podrzavati u svakom pogledu
Relativiranje ratnih zlocinaca u ovom tekstu je nevjerovatno, i to u Bosni
A bošnjo ne konta da je on na strani Izraela a Rusi na strani Palestine :D
Amerima ne vjeruje niko da bi bili relevantni.
Natanjahu osjeca veliki pritisak izraelske jevnosti ne zbog palestinskih civila nego izraelskih talaca jer to vec predugo traje a Hamas je nemoguce unistiti, ovo ce se tragicno zavrsiti koliko za Palestince toliko i za Izraelce.
Benjamina, Barbarez i sdp prezadovoljni...........
Moj Bibi. Moskva ih je i nagovorila da te napadnu a sad trazis pomoć od njih.
Zahiragić & puleni u nevjerici
Bit ce neka razmjena palestina za ukrajinu, neki ustupak. Trgovanje geopolitickom moci.
SJAŠI KURTA DA UZJAŠE MURTA