Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
14 tenkova ce da okrene rat, mhmmmm
iako sam 100% za Ukrajinu..... moram reci gospodo Ukrajinci - ni Ceceni ni Afganistanci nisu istjerali Ruse sa onim cim vi imate...... a vi nemate izgleda nista ko ni mi - pojela vas korupcija i ratni profiteri......
Zato što je sve ravnica. i kad zasuši zemlja tenkove razvije u strijelce i nema te odbrane koja će ih zaustaviti
Bravo za donacije
pješadija sa teškim naoružanjem samo tako može istjerati neprijatelja,avijacija u njihovom slučaju nema efekta,imala bi kad bi se bombardovala rusija,kao što je nato istjero srbijansku vojsku s kosova bombardujući beograd
Auu kakvi vojni stratezi na klix komentarima
sve sami "kauc" strucnjaci.
Zašto Ukrajinci vjeruju da bi tenkovima mogli preokrenuti tok rata Zato.
Ukrajina TRAŽI, mi hurme dobijali
Tenkovi bez podrske su unaprijed osudjeni na propast i unistenje. Moraju imati logistiku kija ce ih stititi. Vjerovatno i tu imaju neki plan.
Tenk je mrtvački sanduk,.. dron 1000 puta jeftiniji od tenka ga pretvori u staro gvožđe.
Jarane mi da smo imali ovoliko tenkova 95. i da su Ameri bili hladnokrvni mogli smo doc do Stokholma..
To se piše već zadnjih 6 mjeseci a u licu mjesta skroz nešto drugo, ginu za NATO zlo
Artiljerija i oklopi su još uvijek stvari koje čine prevagu u ratu. Avijacija pada u drugi plan zbog nadmoći PVO sistema raznih vrsta. U konačnoj bilansi upotreba avijacije je nepovoljna zbog troškova i teškoće u regrutaxiji svježih posada.
Srpsko ruski botovi sto zive od EU idemo komentarisati 3,2,1: kmeeeeee