Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukro-nacisti dosli su vam dani Nece vas spasiti NATO Rusija ce osloboditi sve
Sve ovo smrdi , svi kao njemu pomazu a niko mu ne smije pomoci . Sta ce mu internet kad im udu u Kijev
Kako misle koristiti internet ako im Rusi isključe struju
Ti reciveri mogu da rade i na 12v od auta, čak i u pokretu tako da meni trebao biti problem.
Ne mora se u ratu visiti na Internetu. 1994 u Sarajevu bilo nas je stotinjak koji smo imali e-mail zamir-sa. Znao je kasniti i nekoliko dana, ali je to bilo svemirski u odnosu na poruke Crvenog krsta koje su putovale sedam mjeseci. U jednom periodu pamtio sam 12 passworda prijatelja koji su me ovlastili da im pogledam e-mail kada ja imam struje a oni ne.
Pitam se samo koliko je ovo stabilna i pouzdana konekcija, kada je velika kisa ili snijeg, da li ometa signal?
Pa zar i u ovom nevremenu ovaj šarlatan dobija pažnju.
Cek ne kontam kako "...STIGAO odredjen broj satelita..." i "...ISPORUKA ce se nastaviti..." zar nisu svi SATELITI u orbiti lansirani, i kruze oko citave planete :S.