Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno Rusima sad odgovara da se potpiše mir, da prisvoje što su zauzeli, pa ce opet za koju godinu bolje da organizuju napad. Ukraina je svakako prodata i sa dpočinnje demokrasko cjepanje i privatiziranje.
Nazalost propala je to zemlja, ko i Bosna
Završavajte to, dosta je kume..
***bote zemlja.
Rusija je 1991. također potpisala da neće napasti Ukrajinu ako ova preda nuklearno oružje. Koliko vrijedi ruska riječ?
MomoUzeir potpisao je i NATO da se nakon raspada SSSR-neće širiti na istok i pritiskati rusiju
Mislis Amerika ? To niko nije potpisao. To jeste bilo usmeno obecanje ali nema oficijenog ugovora.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zato će patriote Bosne u dogledno vrijeme proglasiti NELEGITIMNOM, VOLJU Alije Izetbegovića i njegov potpis ništavnim, gdje je predstavnik države imao mandat da pregovara o miru a pregovarao je o Ustavu. Izetbegovićev potpis u Dejtonu smatra se teškim krivičnim djelom. Građani - a ne političari - su vlasnici ustava i imaju pravo na povrat onog što im je oduzeto genocidom tj. Ustava RBiH.
hahahha ahahhah ahahhah
Pregovarati će se kada Rusi kažu.
samo neznam ko ratuje po ukrajini,ako je asutrija puna ukrajinaca sposobni za rat,a na moru u hrvatskoj ukrajinski tabli koliko hoces.Pitam se kakav je to rat kad mozes ici i na godisnji na more a drzava gori...
ko ima keš ne ratuje. ukrajinci su gurnuti u rat da zapad pokuša skinuti putka. propao pokušaj i sad ide lagano davljenje naredne još 2 godine. kad ribar peca ribu sdamo nemoj biti mamac on najebe uhvati li se riba ili neuhvati
Nema bolan rata u Ukrajini, samo na par mjesta kamere snime tenkove kako pucaju malo drame i to je
Dajte mu još koju milijardu klaunovi
ruska vojska udje na terotoriju i to je to odreknuto je.nije ko vrs da dva nato aviona vrate sve
Kad predsjednici use*u onda se pozivaju na narod
kod nas su glumci budale a u svijetu predsjednici
Ovaj je postavljen da uništi Ukrajinu, ali to će se otkriti za 30 godina
Kod nas je Alija citavu drzavu uzeo iz ruku gradjana i ustupio nacionalistima. Oduzeo pravo predstavljanja svima koji nisu odredjene tri nacije. Niko pitao gradjane nije.
Sta te je Karadzic pitao ?
Tito je naciste slao na robiju, ali umjesto 50 godina, oni dobili po 5 i opet svojim primitivizmom ljude povedoše u smrt
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjerovatno će narodu Ukrajine (namjerno pišem samo narodu) podmetnuti Rep. Rusku kao i nama i tako ih rascijepati i pokrasti kao i naš narod, a nagraditi agresora. A političari će samo kupiti poene na nacionalizmu ( a strane moći otuđiti zemlju).