Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelinski, Natanjahu mladost šalju na polja sa kojih nema povratka
koga salje putler?
Zelenski, vjerni poltron anglosaksonaca
kako ga nije stid da brani svoju drzavu jel tako?
Treba biti malo i racionalan. Je li u ovom slucaju skuplja pita ili tepsija, a ostaje bez oboga? Nekad se mudro pokoriti i cekati bolji momenat.
Opasno se ufuro
Evo naš 'glumac godine' pokazuje svoj pravi talent umjesto diplomacije, odlučuje za svoju omiljenu ulogu: tvrdoglavi egoista koji bježi od nezgodnih razgovora. Nije loše za nekoga ko je stekao slavu igrajući ulogu predsjednika na TV-u, sad barem znamo da je prešao na veće produkcije. Šteta samo što se stvarni svijet ne ponaša po unaprijed napisanom scenariju.
Zanimljivo je koliko botova ovdje ima, kada nešto razumno napises vezano za ovog Zelengo, odmah se neki Google1234 javi da nam kaže kako se on "brani".
Naredila mu braća iz Amerike i tzv.izraela da ga ne smije primiti. Pametnome je i išaret dosta!
Zele znamo da ti je Šejtanjahu ovo naredio
Izbacite Ukre iz UN ovo je nepoštovanje institucije, jer UN je taj koji razgovora sa obje strane i mora . A Zele bi da samo njemu podilazi se
Futalj je to.
Neka ga nije primio, rukovao se sa p r lj a v i m d i k t a t o r o m Putinom, sramota!
Ništa, onda ih treba izbaciti iz UN-a. Kada si bahat i nemaš poštovanje, onda treba da platitiš cijenu.
Koji delegat! Šta on misli, da se onolika Rusija može ignorisati?! Naivan je, bez obzir što navijam za Ukrainu i Zapad.
ovaj i natanjahu brata dva
Tako i treba! Bravo!
slazem se!