Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU prihvatite veliku Ukrajinu 💙💛
ček, ako je prihvate znači da je EU u ratu?
@h8er Putinove pudkice su Dodik i Čovic, oni godinama igraju Ruski rulet u BiH, samo ti si bio slijep. Kad je istraga. ba upozoravala na Ruske igrace u BiH koji rade na raspadu BiH, ali tebi je kao i mnogima bilo velo na ocima i za sve ti je bio kriv Bakir i SDA. NADAM SE DA SI KONACNO PROGLEDO. BAKIR PUTUJE PO SVJETU, JER SE JE CITAC SVJET DIFAO PROTIV RUSKE IDEOLOGIJE I RUSKIH IGRACA. NISMO SAMI U BORBI, ODAHNI 🇧🇦🇧🇦
Ovo bi bilo vrlo zanimljivo da EU primi jednu državu u sred ratnog sukoba, a da ništa ne čini u vezi Bosne koja je potpisala nepravedan mir po njihovim nagovorima.
EU ih iz straha nece primiti jer bi to znacila da je EU usao u rat.
Zato je putin i napao ukrainu neda im u nato jer je ukraini rusija sssr
Ne trebaju se zamarati tim pitanjem. Ukrajina nece sigurno biti primljena u EU dok traje rat. Pa onda i BiH bi mogla biti primljwna u EU odmah.
Nek i Bake ovo potpiše, ako prođe prođe
Nas bi trebali prije primiti nego Ukrajinu. Nama su uveli embargo na odbranu, a ovima sav svijet salje oruzje. Ako cemo posteno, mi smo zasluzili.
Jes vala baš, Mi smo bili 300 puta u goroj situaciji.Za dva dana se cjeli svijet digo upomoć.Nama nisu dali da zavrsimo stvari kako treba.
Ako ih prime u EU, EU ce izgubiti svaki smisao, a Putina ako ovolike prijetnje i sankcije nisu natjerale da se povuce nece ni to i eto nam III svjetskog.
Gledao sam "Sluga naroda". Dobra serija.
Trebali su nasi to davno imali su dosta argumenata ali ali ali
sretno!
Rusija će preko Laktaškog čobana pokušati prenijeti dodatnog užasa nama ovdje, ali moglo bi i to biti posljednji put
Zelenski, salji digitalni formular Kosovu i BiH podhitno!
Drago mi je zbog njih a jos draze bi mi bilo kad bi postali NATO clanica.
Treba kod nas zagužvat malo i onda nova konferencija, ulazak u Nato, nova Država BIH
Ovo treba iskoristit da se i mi odlijepimo od ovih nasih fasista i udjemo u EU i NATO
@goouser1624120386 mogu ti jedino razdruzit staru od ku.ca