Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zela ni svom parlamentu ne iznosi "plan" nego gazdi direktno. Dozvola za korištenje dalekometnih raketa se neće ni ozvučiti. One se već koriste. Dva skladišta koja su pogođena nema šanse da je ono bio dron. Ovo je sad kao karibska kriza samo što su uloge zamijenjene, Rusi se pretvaraju da ne vide da ih raketama gadjaju.
Samo kod vas ovaj klaun vodi u ratu
Prosjak
Pa i rusi su prosili kad ih je hiki mastrafio... I ameri kad su ih britanci... Tako to ide.
Drugi najveci glumac poslije Vucica, ovaj ce uskoro napasti i osvojiti Moskvu ali mu fali jos naoruzanja dok za Vucica svi zele napasti Srbiju pa se naoruzava za odbranu i tu se njih dvojica podudaraju samo u razlicitim vidjenjima
Zela crce od smijwha a rat mu u drzavu,jes lood ko struja
Rat u Gazi, Zelenski vodi rat u Ukrajini plan je unistiti Rusiju, uvuci Iran a onda rasturiti Kinu.
Opet!
Zela vazda uradjen:)
C I F U T
ocekivati bilo sto od bi d e n a j e s u ll ud o, a tek od k a m a l e o n a
Ja daaaalebu!