Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cirkusant lik, sprda se sa svima a najvise sa sopstvenim narodom koji je malo je reci najebao..
Nije on samo cirkusant, on je plaćenik zapada
sta je trebao...dopustiti da okupator zauzme citavu zemlju?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malo sam zbunjen. Zar ne bi prica kako je pometeno 15 hiljada ruskih vojnika, medju kojima je i sedam ruskih generala?
Ovo je dio njegovog posla i kada vidimo koliko su ih naoruzali i kako se odipiru drugoj vojnoj sili na svijetu onda ga radi uspjesno.
Ruski general i vojnik ≠ avion
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NATO bi trebao dati Ukrajini savremeniju PVO , nije lako srusiti avion sa ovim sto imaju.
Sto ste ljubomorni?
Tako je predsjedniče
Treba ga pitat, da nema i koju muzicku zelju! Jbt da su slusali ovog lika izbio bi nuklearni rat, nije lik dobar u vugla, ludji od Putina 50 x.
Da nije uporno trazio oruzje, Ukrajina bi bila pregazena
Treba da daju zasto da ne
Rusija gubi tu moc od koje je svijet strahovao. Isti slucaj kao i sa JNA.
Ja mirotvorca majko mila.....
Ovaj sada poceo biti i bezobrazan... Poceo da ujeda ruku koja ga hrani i brani. I Ukrajinski ambasador u DE poceo vrijedjati i napadati Njemacku vladu.. Ohladi malo jarane, da ne presinu potoci vojne pomoci..
Imam ja papovku poslaću ti samo nađi municiju.
Blago je ga Ukrima s ovom budalom.
Pa skoro ste objavili da ste do 22 marta oborili 99 ruskih aviona.
potpiši mir,narod ti je postradao i napravi kompromis da se patnja zaustavi i dok ima Ukrajine još nije kasno,pte neki dan Zelenski..njegov dobar prijatelj premijer Britanije..a drže mu vize za izbeglice i primili ih 100 do sada..
Kako su ih partizani obarali😂
Sto nisi nabavio od 2014 mogli ste nabaviti šta ste zamislili uvlačiš sve u rat
Naravno da su nabavili i dobili. I obucavani od 2014:e od strane NATOa. Zato su Rusi poceli invaziju raketiranjem vojnih baza i skladista. Sto su im digli bazu u Lavovu u zrak? Cekali da pristigne novo oruzje i da se okupe zapadni instruktori i onda raspalili. Nisu ni Rusi toliko neefikasni kao sto se predstavlja....