Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgluplji članak od početka rata
Klixe, da vam Copy -> Paste nije, možda, izgubio negdje putem glavninu teksta?
rusi se sami demilitarizovali. ukrajinanima vise tehnike nego prije rata. rusi izgubili 2700 tenkova i hiljade drugih oklopa
dzaba Ukraincima nek se pomire da nece moci tamo u Donbasu imati drzavu.pa cak ni rep.Srp. jer ne vjerujem da ce imati zajednicku valutu.regist.tablice, granice i vojsku.Tamo je nesto kao Kosmet.
Rusi su nam nanjeli stetu 90-tih ali za mene Ukrainci su vece zlo.. Obični nacisti i svi se pretvaraju kao da nisu Azovske jedinice ubijaju ruske zarobljenike i postoje dokazi. Medijama se ne moze vjerovati! svaki rat su lagali!
Da se drzim zapadnih parametara: dobro opremljene i obucene ukrajinske herojske demokratke borce su zestoko naprasile demoralisane horde ruskih divljaka naoruzane lopatama i puskama iz prvog svjetskog rata dok su se spremale da bjeze pred dugo pripremanom silovitom ofanzivom.
šššššš
i sta je pisac sad htjeo reci,o kojoj taktici je rijec
Sta je s ovim novinarima??? Sramota od članka
Ko skonta tekst i poveze sa naslovom, ima stoju od mene.
Pa dobro kad vec kradete sadrzaj CNN-a bez srama, onda bar prevedite cijeli clanak …
Taktika "Toblerone ipak nije za one sa slabim zubima"
Ja se mučim sa ovim tri desetine na kraju teksta, zar nema neki broj da se napiše...
Uvjek je izazovno kad imaš jakog protivnika.
Fali drugi dio teksta?
Pa sta rece junace, koji je zajucak, sta?
dnevna doza clanka koji je nide veze, nakav eksperiment od novinara? ili sta vec....