Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To reci svome kralju Abdulahu koji obara rakete koji idu prema Izraelu
Njemački filozof Imanuel Kant u raspravi "Ka vječnom miru" kaže: "U ratu ne čini ništa zbog čega će mir postati nemoguć" - izrael upravo to čini, da mir postane nemoguć.
Svi ratovi su imali neki kodeks, ovaj gdje ci on i sti me lju palestince, nije rat, vec istr eblj enje.
Nista prazna prica, zelimo konkretne korake u prakticnom djelovanju. Recimo, postavite ultimatum da ukoliko IDF podigle avijaciju, isto ce uraditi Jordan i Turska, i da ce stititi zracni prostor Gaze. Ako hoce da se rokaju, neka igraju fair player.
Taoci su pokojni. Nema druge
Rahmetli je govor mrznje
Taoci su bila suplja za svjetsku javnost od samog pocetka. Mnogo veci projekat se sprovodi poslije 07.10
Nista prazna prica, zelimo konkretne korake u prakticnom djelovanju. Recimo, postavite ultimatum da ukoliko IDF podigle avijaciju, isto ce uraditi Jordan i Turska, i da ce stititi zracni prostor Gaze. Ako hoce da se rokaju, neka igraju fair player.
Upravo je to ključno jer vjerovatno je Izrael bio blizu neibježnog dogovora oko taoca pa je morao to nekako izbjeći! Očigledno još mora voditi kampanju kako je hamas kriv i mora se braniti!
Samo se dogovorite i budite zajedno... jos da oni poltroni sa juga hoce prestati ljubiti skute amerima, sve bi bilo zavrseno veoma brzo...
Jordanci bi trebali da zmaju da ce i oni u skoroj buducnosti biti u istoj situaciji kao Palestinci sada, buduci da Izrael smatra da je i Jordan njihova obecana zemlja.
Taoci zive u hotelu - jos niejdnom dlaka ne fali sglave.
Ili ga je mozda Iran kokno,jer nije bio extreman iako su mu pobili pola familije..A i bio je glavni pregovarac za razmjenu talaca.. Prljave se igre igraju svugdje u svijetu..nazalost
Samo se trebate spremiti da branite Israel kao i do sada
Zato sto vide satanjahu i njegove marionete, da svijet njemo posmatra brisanje gaze, zato se im i ne žuri pregovarati.
cvilite ? nešto možda da učinite ?
Ovako govori, a danas. je spremio sve svoje potencijale za odbranu istih!!!
Izraelskom hići ne odgovara nikakav mir ni sporazum.Boli ga briga za taocima
Ne može se ništa riješiti političkim atentatima i terorizmom jer problem ne samo da neće nestati već će se samo uvećavati dok ne naraste da ga vi više ne možete riješiti.