Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ko da gledam burzu. Sacekaj brate da prodje neko vrijeme pa cemo znati sa sigurnoscu sta statistika kaze. Ovakav skok pa pad su imali i na jesen bez vakcina.
sda stakori propali na izborima
@Amnesiac vakcine slabe imunitet covjeka na druge viruse ???
U Izraelu je haos. Mjere i dalje jako stroge,nema okupljanja,jedna osoba na sedam kvadrata. Covid propusnice. Fašizam klasični
Čudi me to.Ko bi reko za Izrael.
a kolko je umrlih od vakcina?
Juce nije bilo smrtnih slucajeva u Izraelu. Izrael pokazao da vakcina radi svoj posao, a Britanija da jedna doza je dovoljna da dovoljno smanji broj novozarazenih i smrtnost.
Mora da su prestali masivno testirati. Nema testa, nema statistike. Oni koji se bocnu se ne testiraju, logicki? A ako se ne testiraju ne mozemo znati jesu li zarazeni. Torabi cirkus show!
RADI hejteri!
I ako primis vakcinu opet mozes biti zarazen. Kog vraga nas muljate...
Beatcoin, nas su na predavanjima iz infektivnih bolesti (prije više od 30 godina) naučili da vakcine ne štite od zaraze nego od teških oblika bolesti. Elem, meni je izbor izmedju respiratora i vakcine jednostavan.
Grafikon OBRNETE i dobijete stanje u BiH !!!
truju ljude, u hrvatskoj , u lici pola novozarazeni su osobe koje su primile 1 ili 2 doze, osobe koje su imale vec.
Koga boli ona stvar za izraelom? izgleda su cifuti i klix odkupili.
ljudi spasili i drzavu i stanovnistvo i zdravstveni sistem i ekonomiju..svaka cast
Ja sam krezavi šnjoka, samo prdekam po klixu debilixu i najvise mrzim Izrael koji je ispred mene za 1000000000 godina
suplja
Sto ne kažete kolko ih je umrlo od vakcina
40% umrlih je vec bilo vakcinisano. Ali je jos rano da se kaze zasto je to tako
aaaa svi ce umrijet, opusti se , nuspojave su minimalne, ako se tako bojis vakcine ,procitas li ikada nuspojave acetilsalicilne kiseline, brufena, pa i paracetamola?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pakao u Izraelu: Više umrlih OD CJEPIVA nego od Covida http://magnifikat.hr/pakao-u-izraelu-vise-umrlih-od-cjepiva-nego-od-covida/?fbclid=IwAR1ju4GE4s1zvAFEENBYUnKPjWIA7FXa64hGrrkTac2cC1rsaLpjRIjIL5M
wao magnifikat hr kakav izvor vijesti
Koliko li vam plaćaju da hvalite Izrael
u medjuvremenu se ne placa .... samo stigne naredjenje odozgo uz laganu prijetnju zatvaranja portala u slucaju da ... itd itd