Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajinci ih stvarno pravo penetriraju. Ubili su stotine vojnika, zarobili su također nekoliko stotina za buduću razmjenu, Rusi su prisiljeni bombardirati svoje vlastite gradove. Bez obzira na to kako će se ovo završiti za Ukrajince, ovo je apsolutno genijalan potez.
Ovo je taktička glupost. Isto sw desilo.i sa selom Krinki u Hersonu. Izgubit će.hrpu vojske i tehnike bezveze.
U ratu ne postoje genijalni potezi,samo jad patnja i destrukcija skini se sa CSA!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova optužila je Kijev za "zastrašivanje mirnog stanovništva Rusije". HAHAHAHA!!!!!
Malobrojniji rasteze brojnijeg. Eeee. Da imate mogucnosti ( u Evropu osim Srbije) da vidite stotine mrtvih ukrajinaca kod Kurska. Propagandno skretanje paznje SA gubljenja bitke u Donbasu. Problem Sto sa onom KO zuri nema efekta.
Na selu je lijepo i neka si sa sela, ali ne kaže se bih nego bi
Amerika i Britanija su jednom spasili ruse i pokajali se nisu trebali ulazit u rat s Njemackom i branit staljuna u ovoj rusiji yvijek neka diktatura
ovo Evropa sa Amerikom testira i gura zalihe naoružanja vojska i civili ginu na kraju nikom ništa a da su nama ili Palestincima dali samo
Cekaj ti samo dok stigne vojska, sa dalekog istoka rusije, na konjima, ocekuju se za jedno dva i po mjeseca ..
Sve u svemu mnogima slabo ide istorija. Uglavnom, zna se ko je pobjednička vojska.
Ona što je izgubila rat u Afganistanu?
gerilski i samoubilacki rat pobjedjuje
Protiv Russije lijeka nema. Čitajte I učite Historiju. 14 paketa sankcija od 2022 također nisu pomogli,sve je preusmjereno u Kinu,Iran itd))))) 17.200.000 kvadratnih kilometara teritorije nije šala!!!!
Upravo javljaju da se čuju Sirene po centru Kijeva.
Ko zna šta je još CIA isplanirala da se skine Putin
Rusi se o sebi zabavili! Traktorijada u toku!
M A S A L A
Sjedim sa jednim ukrajincem,mene ovaj rat previse ne zanima,iz razloga sto ni kad su nas ubijali nije nikog zanimalo,i kaze taj ukrajinac,rusija ce nas pustiti jos koji kilometar,i onda ce zelenski pristati na pregovore u kojima ce se razgovarati o razmjeni teritorija,ponavljam nit znam sta od toga nit me interesuje,evo prenosim razmisljanje jednog ukrajinca,pa bas da vidimo
Napad je najbolja odbrana!