Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjooo ministra ko Amar Osim.
Vi ste hit, svega mi. Država vam u ratu, ginu vam vojska i civili, predsjednik kitosvirač svakim danom sve bogatiji, a vi bi da mijenjate ime druge države. Najavljuju se ofanzive preko Twittera i Instagrama, objavljuju videi uništenja tehnike, kakve su to gluposti?
ne vjerujem ja njima nista, samo vjerujem srbadiji sta kaze, oni su se kroz historiju pokazali vjerodostojni hahahaha
Ovo ruse vise boli nego da izgube 10000 vojnika.
Tako je jer nece mi nista vise ni ostati nako raspada ruske federacije to je nesto slicno kao beogradski pasaluk kad svako svoje vrati ako bogda brzo ce to
Srbiju preimenovati u Sumadiju..
Srbiju treba preimenovati..
Mnoga imena država pa i pojedinih naroda i nacija nema nikakvo uporište. Recimo Amerika (Amerigovo) nosi naziv kao da je u pitanju neki ukradeni patent. Čovjek nikada nije stigao do ovoga što nosi naziv po njemu nego do Hondurasa i Brazila. Poslije je Kolumbija ispala neki kompromis.
Drzava koja je prije rata bila najsiromašnija i najkorumpiranija u Evropu. Možeš mislit što je danas.
Smeta im jer Neko ima ihostirjsko ime a oni su dobili ime po vojnoj krajni. Logicno je da ce Rusija koja je nasljedila najveci dio prostora gdje su obitavali kijevski Rusi sebe tako nazvati.
7 i 35, sendvicari botovi lizatori putinovog pakasa komentarisu kako dok ukrajnci umiru i dok se zelinski "krije" da je glupost imenovati Terorusiju. Da li su upuceni da je to odgovor na ideju malog kera Medvedeva koji je predlozio imenovanje Ukrajne na njihov srednovjekni nacin? 🤡🤡🤡
moze i Terorusija, RuZZija, Age of empire land, Federacija Botova, San Krezavih, itd.
Stručnjak vama bi bilo bolje da smanjite glupe priče
Tako i kod nas ima Srbac, Uskoplje... Ali opet u Bosni i Hercegovini ostaše. BiH beton!!!