Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijetko iritantna pasivno agresivna faca i ispran neoliberalni mozak
Sto ne volim ovo.Samo smo interesantni u nekim kriznim situacijama. Gdje se ista moze reklamisati.Na bjedi i sirotinji.Dok nam u isto vrjeme sa Plenkovicem. Ficom i Orbanom podmece Kamen i udara noz u ledja.
Ofirno koriste tragedije, poput poplava i genocida, da sebi podignu rejting. Ali pustiti ih, uzet novce i od.ebaus
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
m . R s s,o to. no globalistička
Jedva čekam da u Jablanici kaže da li podržava Palestinu ili misli da Izrael provodi odbrambene akcije
Eto nek vam ima koristi od Iranaca.
Bosnu je nemoguće nahraniti davali su stalno neke donacije milijarde su dali ,ali nema nista
Neka obiđe malo i Bjelašnicu da vidi šta se izgradilo od donacija ahahaa
Biti će sadake od Ursule...
Drak..ulin..a nevjesta.
Herzlich willkommen.....
EU bi nam znacajno pomogla kad bi trazila uspostavu putnicke zeljeznice do Zagreba.To je ogledalo iskrenosti nasih i njihovih namjera EU putu.
Sto dalje odavdje
Dobro dosla spasi nas od sda rusije i srbije
nemoj ziva bila...
Mars
Sto ne volim ovo.Samo smo interesantni u nekim kriznim situacijama. Gdje se ista moze reklamisati.Na bjedi i sirotinji.Dok nam u isto vrjeme sa Pmenkovicem. Ficom i Orbanom podmece Kamen i udara noz u ledja.
Opet vi kao da je BiH samo jedan narod, jer to tvoje "nama" defintivno ne sadrži druga dva, koji su pola stanovništva i 2/3 teritorije!
Koja druga dva?ovo je sve jedno.Ovo je BiH.drugi su izmisljeni radi i interesa drugih.Nositi i e drugog naroda druge drzave pi kojima se iste drzave zovu.je malo je reci podanistva za tudji i teures.Zivjeti ovdje a .misliti drugom i raditi za njegov intetes je..podanistvo i Licemjerje.
Doci ce pare ako joj ponudite pricu i o izgradnji golf terena.
pa treba ljude u muci obići