Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, ne znam sta su ocekivali? Ne moze se s rogatim bost. Citav svijet vidi sta rade u Gazi, ruse citave gradove ubijaju na hiljade ljudi sam oda bi, fol, nasli jednog covjeka. Niko, osim Spanije i Skota se nije pocesao. Tako ce i ovdje biti. Unistavaju se gradovi ko od lego kockica, ubijaju civili ko da su mravi.. i niko nista...
nis se ni Skoti pocesali nego Irci Kolumbijci Norvezani i Slovenci
Ne dopusta Izrail da evropski novinari udju u Gazu, nedostatak informacija sa terena samim tim i nezainteresovanost gro pupulacije Evrope
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nece se niko uključiti. Eno ga princ svojoj supruzi influenserki kupio otok da moze uzivati u bikiniju.
Svi samo lijepu pricu imaju i samo znaju prijetiti a niko nista konkretno ne smije Izraelu ha ha
U metafozicko dusevnom smislu ovako je i Sda unistila bosansko drustvo i drzavu. Nametnuli su stranacku podobnost, djeca sda aktivista sa diplomama s privatnih fakukulteta iz Srbije, imaju prednost nad djecom koja su regularno zavrsili fakuktet i koji nisu podobni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
God bless America. Jedina prava velesila, ostale šatro sile smijesne su kao crtani film.
slabost privlaci silnike..upamtite to dobro
I Milosevis je ovako rusio cijelu Jugoslaviju i bio po mjima nadomak velike pobjede pa znamo kako se zavrsilo sa njima
< Vojska patrolira ulicama Bejruta>???? A sto ta vojska ne brani drzavu??? Gdje je PVO??? Eeee moja vojsko!!!
Bivaće gore i gore, a onda još gore, pa najgore i tek onda će se ummet ujediniti pod bajrak Imam Mehdija (a.s)! Ovo je ahir-zaman i najizazovnije vrijeme za muslimane!
Pa što se to toliko čeka?
Tražili ste gledajte. Što ste mislili? Da će izrael šutiti mirno gledati napade na sebe. Šipak
Izrael sto je trazio ti je i dobio, vec 80 godina nemaju mira i u strahu ce zivjeti jos toliko.
Isto ceka i ostale u okruzenju,samo gledajte i govorite nece nas
tek se vidi sasa koliko je amerika/izrael jaki, a koliko je zapravo rusija/kina nemoćni i slabi. Ako sad rusiji nije u interesu da pomogne iranu i libanu sa naoružanjem, onda neće nikad biti.
Bošnjaci, vrijeme je da prestanemo čekati sudbinu. Po našoj tradiciji, hajde da bacamo s i h r e preko slika, da i mi doprinesemo na svoj način! Pa ako ništa, imamo izgovor zašto smo sjedili kod kuće.
Ako nisi bio tužan dok Hezbollah ispaljuje rakete na puno jačeg protivnika onda nemaš šta tugovat ni danas. Ili si mislio da možeš tako? Nećeš više, Izrael će ući kopneno i riješiti prijetnju po sebe.
Zašto se ide na nacionalnu separaciju u BiH? To veoma dobro znaju komšije\susjedi. Liban je odlična slika i prilika, razjedinjen slaba centralna vlast, vojska skoro da i ne postoji sa vjerskonacionalnim milicijama. Lak plijen dobro naoružanih susjeda/komšija! BiH se ne piše dobro!
Vijesti iz Dubaija : ``Influenserica se pohvalila da joj je suprug kupio privatni otok kako bi mogla bezbrižno uživati u bikiniju`` ....................................... stidite se i Dubai i Arapski Emirati i Katar itd itd
nije ovo njihov rat nego irana malo se educiraj prije nego sto pametujes jedini koji malo pali sa strane je erdogan a clan je nato saveza i saveznik izraela
44682; Ovo je rat ummeta - svih muslimana, ali naravno tzv. selefije nisu od lsIama! Educiraj se ti, mada teško! Nece Turska slati flotu iz Europe pored okolnih "muslimanskih" država. Sve ide po najavi, uglavnom. Batali se daija, dok nije prekasno, a sad je samo kasno (imaš još malo fore).
Neće moci Izrael beskonacno gadjati, iscepljuju oni svoje resurse. Nicija nije gorjela, beskonacno. Shvatit ce da su duboko zaglibili.
A ovi će se jel beskonačno braniti ili šta želiš reći?
Zapad je zlo čovjecanstva unazad 1000 godina.A nas su zarobili u svijet laži iz kojeg nam je teško izaći.Klix je jedan od njihovih instrumenata koje koriste.
tab narod u evropi nema sta da trazi ! Juce u njemackom gradu esen opet napad cak i stranci zrtve! Trazim od svih vas koji imate pravo da glasate da svoj glas dajte patriotskim partijama