Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nije protiv svih srba majmune ...zasto narod palis...
Dobar ovaj Vucic ..... odkada je on na vlasti sve im ide nizbrdo, od Bosne do Kosova.
Rezolucija je protiv zločinaca i negatora genocida, pa ko se nađe nađe
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kad primite one dve studentice sto velicaju genocid i jos kazu trebali smo ih sve pobiti,a Vulin ih primi na Beogradski univerzitet i da im jos stipendiju,jesi li tada reagovao picousti??E ZATO vam treba rezolucija!!!
Bravo, brzo mi zaboravimo😲
Srbski narod bira one koji su cinili ili koji negiraju genocid, koji kriju grobnice
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pustite video gdje Vučić za jednog njihovog prijeti ubijanjem 100 muslimana pred UN-om da svi vide zašto je rezolucija bitna ne sam za region nego čitav svijet. Jer nažalost takvi nesposobni i primitivni političari vladaju mnogim zemljama i oni su opasnost da se dese novi zločini i ponove neki stari.
Mogu britanci da pojačavaju šta žele, pola sveta glasa protiv ove rezolucije, tako da će taj papir služiti za brisanje zadnjice.
rezolucija o genocidu nece biti usvojena
rezolucija o genocidu nece biti usvojena
rezolucija o genocidu nece biti usvojena
rezolucija o genocidu nece biti usvojena
rezolucija o genocidu nece biti usvojena
duksi716; Možeš da pišeš do sutra, REZOLUCIJA će biti USVOJENA, čak i snažnija i jača nego na početku. Što prije shvatiš (ako imaš čime) bićr ti lakše. Možeš još i Vučiću plakati na ramenu.
Vrijeme je da izaberes stranu ili si Genocidni pravodlavac Ili Ne
On uporno gura sve Srbe u isti koš a problem je upravo on i politika koja se nikad nije promjenila. On je upravo jedan od kreatora svega lošeg što nas je sve pogodilo zadnji 30 godina, ovdje mislim na sve narode Balkana.
gdje je problem srbija ce dozivjeti fijasko u un ali cevkako rece ova budala ostati svjetla obraza uspravnih ramena i vidjece svijet skim ta civilizovana bagra i bitange sta je mala srbija pobjednik u istini i pavdi na srpski nacin. Genocidaš trazi doktora za mozak, cega se normalan covjek stidi ti se dicis tvojim i vasim zlodjelima.
Ne mrzim nikoga ali je lijepo gledati zadnje trzaje balkanskih neonacista ipak ne treba nikad zaboraviti da je Beograd bio prvi grad bez JEVREJA u svijetu za vrijeme lll rajha
On će se potruditi da stigne na sve strane...dusa draga....de da otvorimo telefonski broj za skupljanje donacija da se skupi da ga kloniramo. Da moze stići gostovati na svim TV stanicama i biti u UN i hodati i veličati svoje preuzvišeno veličanstvo gdje stigne.
"Ali dobro, ja ću dati sve od sebe da stignem na sve strane",. Srpski Betmen a moRe i Supermen 🙃😂
Rezulucija nema smisao jer je ovo demokratski svijet nastao na Milionima nevinih kostiju pa pogledajte hrvatska je imala Jasenovac 500 hiljada Roma Srba i Jevreja su izmucili i na kraju ubili sta te grtve su manje bitne od onih u Srebrenici
Pa dobro, sto se tice ovog, ne moze se prigovoriti nista Britancima osim nedostajuceg dijela o genocidnosti Srba!
Najveca glupost koja se moze cuti jeste da srbi nisu oocinili genocid vec oojedinci,pa taj genocid u Srebrenici je tad podrzavalo 99 posto srba a tako je i danas,genocidan narod jefnostavno!