Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko je proslo na kafu aaaaaaaaaaa
Jebbo majku ne smijes vise nista ni jest, ako je 2 tone zapljenjeno koliko je onda proslo?
Usadi sebi dvi sljive i pet tresnji i hrani se zdravo
ajd urednice,isprati ovu pricu business istrazivac.da vidimo gdje ce zavrsiti ovo
Cuj dvije tone
kako je proslo ovih 200tona koje se prodaju na Heco pijaci??? pitanje svih pitanja a oni se uhvatili dvije tone
Zabranjen uvoz na granicnim prelazima u Federaciji, sledeca tura ode po RS lagano
KOJE VOCE JE DANAS BEZ PESTICIDA SIGURNO JEDETE BIO VOCE KOJE I NE POSTOJI VISE U CEMU NEMA PESTICIDA .SVE JE PRSKANO .PROSLA SU VREMENA KAD SE JELO VOCE BEZ PESTICIDA ZATO SAD NEMOJTE SE TIM ZAMARAT.U DANASNJE VRIJEME IMAS KONZERNE GDJE NESMIJE ISPEKCIJA BLIZU PRIC.
Neću čekati da država zabrani uvoz niti mogu na to utjecati, ali sam sebi mogu zabraniti.
Hrvatske proizvode ne kupujem svakako
Ah ah Kristina Mandaraina ah ah
Sad u Bingu mandarine na akciji 1kg-1km, jesu li ove što su prošle prije nego što su skontali da su zabranjene?
2 tone ima mercator na socijalnom,a koliko je robe prošlo do sad pitanje je
trebalo je odmah zabraniti uvoz iz hr cim se pojavila vijest o zatrovanim mandarinama. do sad smo se najeli ovog pesticida
jedna od najvaznijih zadaca drzave je da stiti svoje stwanovnistvo od nezdrave i pokvarene hrane. U ovom slucaju su sigurno i hrvatski gradjani sretni da neko testira
Ovo je objasnio Herbert Shelton u knjizi Orthotrophy. Kako ima voća koje je bolesnije od mesa, slatkiša, začina, masne i prerađene hrane. Jer nema u njemu potrebnih minerala i vitamina, ili toliko zatrovano... Zato ja jedem slatkiše najviše, a voće rijetko kupim. I priznajem, imam 7 šupljih zuba i bojim se otići zubaru i hronični faringitis, boli grlo svaki dan. A ranije mi isjekli doktori krajnike... Da ne spominjem ostale bolesti.
a vec su ih odbile EU zemlje prije 10ak dana, isti razlog...
Ušlo milion tona sad 2 tone sporne...