Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napadaju Zahu sa svih strana. Realno 95% gradjana se slaze sa onim sto je rekao.
Sve ono sto je za dobrobit COVJECANSTVA treba podrzati,...
Alkohol se moze prodati, mogu se otvarati klubovi i mogu se naci kladionice svuda u gradu Isa bega Ishakovica ali ne daj Boze ne lgbt parade.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
koliko smo jadni kad je cakijas neki faktor u društvu
Harisa za predsjednika!
A SDA omogucila odrzavanje prve parade ponosa haha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
moj profil je adox85ka i trajno sam banovan jer sam pisao protiv pe*era
GOVEDO je divna životinja
E cuj on spominje Isa bega haha
Jurisicki se osladila politicka pipa pa udara ko Maksim po diviziji.. Slatka lahka para
Zasto ovaj glasnogovornik SDA negoduje, kada se zna da su oni prvi sponzorirali LGBT zajednicu kroz Dina B. Koji je godinama bio na budzetu, cak mu i penziono uz skolovanje uplacivali, a babo mu bio istaknuti clan navedene stranke
Nije Sa grad nikad bio ni Isa Beg Isakovica, niti bilo ciji vec svih njegovih gradjana kroz sve generacije od pocetka do danasnjih dana.
A ima li bivših Kosovaca i Udbaša u SDA?
Prvi put moram reci da je Zahiragic bio apsolutno u pravu.
lupas koliko si tezak
Ama dragi ljudi neka bude da Zahiragic nista nije u pravu ali vidi li iko kao neobicno to sto su nekom logikom Duska Jurisic i Zukan Helez odjednom postali tolike svetinje da se svaka kritika na njihov racun smatra retrogradnim razmisljanjem i teskom blasfemijom. Otkad, otkud i zasto oni odjednom postadose urbani totemi i mjerni instrumenti vrijednosti civiliziranog drustva. Ko u tome ne vidi prodaju necega pod bubrege hitno bi valjalo da provjeri dioptriju
Joj Harise dosta te je više
Ovaj grad ne moze dublje potonuti nakon sdooo vladavine
Prva parada je održana 2019. godine (Gradonačelnik Sarajeva - Abdulah Skaka - SDA) I sada će SDA-ovci da govore ovakve stvari? Pa vi ste i dozvolili prvi put, pa i drugi pa i treći put. Od 2019. do 2021. je SDA imao gradonačelnika Sarajeva, i sada će oni da govore kao da su protiv ovoga? De molim vas, dosta vas je. Jeftini populizam da se prikupi još par hiljada glasova kao i uvijek.
ja ne znam da ovog čovjeka iko iole pametan može shvatiti ozbiljno. Ovakve su nadrealisti ismijavali, mi ih sada živimo
Podržajem ovo
Pravopis ti je u skladu s tim što "podržaješ". Vrati se malo u osnovnu školu, obnovi gradivo, pa onda komentariši nešto.