Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojin nikad nije ni izasao iz SNSD.Sve ostalo su price naivnog Bosnju
Hajde, što se Vojin ponaša tako, al što Denis Bećirović?? Neka odgovori , je li ga to stid Generala Alagića pa se nije došao obratiti?
Neradnik i uhljeb
Cviljicar.
Sta je Vojin Mijatovic ikada uradio za drzavu BiH??
Semir Efendić je gromada i treba ga zaštititi od ovih rats...
ti član sdp-a a pominješ boga bježi ba ne budalasaj
Povjerovao bih da je BH patriota da zna naš jezik. Kod nas ministar a strani jezik priča. Jadni smo ako ovakvima vjerujemo
Rumeni ratni Malezijski student. Vintage SDfA I SBIH skolarac. Branical nas dobri.
Bolje rumeni da se izjasni kako nije bilo sudjenja za gazenje covjeka, kaze porodica mu halalila, pa nije 1424...
Vidi mu glave
Rumeni izmisli isto kao i Av Av
Kad je Vojin tražio glasove prije izbora 2022 g u inostaranstvu obećo je svašta i da će unijeti zastavu BIH u Skupštinu Rs..2 god.prođe a nema je tamo.Dadoše glasove Bošnjaci a sada vidimo da se za interese Bošnjaka u Skupštini Rs samo bori Ramiz Salkić.A ostali SDP srbi šute i još dadoše Dodiku 4 delegata i da se bez njega ništa nemože izglasati.Naročito ako je bar malo korisno za državu BiH.Naprotiv to koristi da razvali i podjeli BiH.
Nema šta pametno, šta drugo od ovog očekivati. Za kog ljudi glasaju.
Pa normalno da vise vjrujem Efendicu nego Mijatovicu.Znamo kako su 1992. prosli oni koji su vjerovali raznim Mijatovicima.Ubijedjen sam da je zvao ljude i trazio da ne glasaju za ovaj prijedlog,sve se to sazna,dzaba pokusavate prikriti.
gledati ćemo na fejsu kako je kriv Bakir za sve
Nije njima problem spomenik , kako Americkoj ambasadi tako domacim rusiteljima Bosne i Hercegovine. Problem je broj patriota,domoljuba koji je dosao!!! Ovdje se ponose kada ih pozovu na brifing strani ambasadori, moze li i jedan nas ambasador u nekoj drugoj zemlji da se ponasa kao oni ovdje? Bio bi protjeran iste sekunde. Prejeftin smo narod!!!
Ja prvi put cujem za ovog Avdica. Ko si covjece?
Efendic za vas izmislio svijet realno
Jasno ti je da smo dotakli dno kad vidis da je ovo uslo u skupstinu
Izaci ce to iz skupstine u oktobru.