Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ford je bas propo.
Samo benzinac dsg automatic do kraja zivota!
Zar je bilo ikakve sumnje u to....BMW ,Audi ,Merc svi ce oni nadmasiti Teslu ,postoje desetljecima Tesla 10g naravno da ce ljudi to uzimati ,a iskreno pogledajte sve Tesle meni su bez veze skroz.
pogledaj kinu i usa, nema bmw-a nigdje. još samo da nauče over the air update što tesla radi već 12 god. i još jedna sitnica, bmw još uvijek ne zarađuje na svojim ev i proizvodi ih taman da pokrije CO penale.
Sanjariti je pozeljno i dobro , ali jednom se mora i probuditi pa pogledati fakat , a fakat je jako drugaciji od snova :)
Bmw je najveci brend na svijetu,bez obzira na to sta je zvanicno i sta ko voli,ja ne vozim bmw niti mi je drag ali tako je,gdje god sam otisao uvijek je vise Bmw bilo od konkurencije osim u Dubaiu ali i tu je u vrhu.
El. Auta nikad nece zavladati sve dok i jedan barel nafte na ovom svijetu ima da se proda a to ce potrajati decenijama.
mislim da u velikoj zabludi živiš