Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nema 4 motora, po jedan na svakom tocku, treba mu diferencijal "sa zakljucavanjem", ili "sa ogranicenim klizanjem" da izadje odavde gdje se uvalio.
Ko iole zna o terencima, svaki terenac bi se ovdje naplatio dobro, pitanje da li bi izašao, a klixov prijevod je katastrofa. Okreće se jedan točak a diferencijal zaključan???? I kakav diferencijal kad svaki točak ima svoj motor, ovo auto nema diferencijalne, možda griješim al eto. Gume na ovoj tesli su cestovne kolko vidim. Nisam nikakav zagovornik Tesle, al eto nek proba neko sa Fordom ili defenderom ili Toyotom
Na struju ima mnogo više obrtnog momenta čak i od dizela i nema razloga da ovaj auto bude loš na terenu
Nije ovde problem u Cybertrucku-u nego u onom za volanom….
zapeo bi i ford na istom mjestu
Ovo je kamion za Mars.
cybershit
Smeće od auta
Polako hajvanu