Tržište novih automobila
10
Dacia Sandero ostao favorit Evropljana i u julu
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
favorit zbog cijene i garancije, jer polovnjak audija kosta 20 hiljada eura s minimalnom garancijom
DOBAR AUTO KO NE PRAVI PUNO KILOMETARA ONO STO SE KOROSTI IMA SVE DODATNA OPREMA JE SAMO UZIMANJE PARA PUNO OD OPREME I NE KORISTI SE A PLATIS.
Nedo Bog racije u klubu i Dacie na putu
Favorit isključivo zbog cijene
nisu svi budale da placaju 50.000+ KM za golfcinu
Valja Europljanima a nama ne valja. Preveliki kompleksi za ovako malo auto. Inače, to su odlična i kvalitetna auta, kome nije bitan status i luksuz
ma kome valja ovo daj molim te kupuju jer je najjeftinije ostalo uzimaju na lizing ove skuplje marke
znaci da samo postali siomasni, da imamo kesa bio bi audi favorit
Ne želi svako taj precijenjeni krkanomobil koji izgleda isto već 30 godina.
pa da imas kes kupio volva xc60, nek ne bude audi, al para nema, i ljudi se cude sto firme propadaju, kapitalizam ce nas pokopati
Zasto svi pisu Rumunski kad nije Fiat je u Srbiji pa nije srpski
James May likes this post!
Pa kad su Olaf i ekipa osiromasili gradjane, sta im drugo preostaje nego da se okrene najjeftinijim verzijama vozila. Istovremeno, skuplji automobili se prestaju proizvoditi, Porsce, Mercedes gase linije proizvodnje ;)