Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Unutrasnjost nalik na opel astra iz 1992-1996 ........prije 30 godina ?????
Auto i jeste u osnovi staro preko 25 godina. VAZ-2123 iz 1998 godine. 2021 napravljen facelift koji je donio neto moderniji izgled.
Ono kad ovo napiše netko iz zemlje u kojoj je proizvodnja čačkalica ostala na razini 19 stoljeća.
Hajmo,braco po vjeri,navali povoljna cijena. hahaha...
"Lada je godinama imala oslonac u Renaultu. Ruski Avtovaz imao je velike planove za širenje u nadolazećim godinama, obećavajući svojim kupcima potpunu obnovu asortimana proizvoda, čak i proširen novim opcijama u katalogu koji je bio predodređen da bude referenca u niskim cijenama" Ovo može napisati samo plaćeni, ili onaj koji je spavao zadnje dvije-tri godine.
Gdje je se proizvela, pita za raju Zela! Himars se sprema u posjet!
Nije Himars pita nego Bayraktar. Pita Iskander-M di se proizvodi Togg.
U osnovi Lada 2123 nastala 1998 godine. 2003-2020 se prodavala pod Chevroletovom znakom kao Chevrolet Niva, a 2021 se desio vei facelift kad je uz modernizaciju izgleda dobila ime Lada Niva Travel, ali to je i dalje auto iz 1998.
Dosta mrnje prema Rusiji i njihovom narod. A oni su prijatelji muslimana svijeta. Samo Bosnjaci imaju svoje vizije. Clanak je oli je mrnje prema Rusima.
najaci je ovaj displej centralni hahahahhahaha kao game boy iz 88
Hehe pa ovo auto je iz 1998 samo svjetla modernizovana i stavljeni displeji. Ovo je ona Niva to se jedno vrijeme pod Chevroletovom znakom prodavala, samo modernizovana.
Ja mislim da je u Golfu 2 1.6 d TAS sigurno bolji.
ponos rusije i nasih ovih hehehehehehe
Valjda i ti bude ponosan u zemlji kojoj zivis kad bude ovako neto proizvodila.
Mogu je prodavati kao bateriju/punjac za smartphones
Grohotom se smijem hah
175km? ljud kasne oko 7-8 godina za svijetom... nije ni to puno
Ti sigurno prelazis vie km od ovi navedeni dnevno.
Koliko vi u Bosni kasnite za svijetom? Jedno 100-200 godina.
"Ali ono to se nalazi ispod njene "utrobe" mnogo je zanimljivije..." Poslije ovakve reenice, nastavak itanja nema smisla ... Da si proitao prije objave ... Ali nisi ...
Konzola i unutrasnjost na razini auta iz 1990. godine.
Kod tebe je konzola na razini 2024 sigurno.
Kako poduplati vrijednost Lade? Napunis rezervoar goriva a kod ovog modela kad napunis baterije.