Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fabia II RS 1.4TSI 0-100 6s a ova 8... umjesto da auta iz generacije u generaciju budu brza njima je logicnije da je sporije..
Ako je Kodiaq vec 100k, ovo mirise na jedno 50 milja, 'ladno.
Vec od 60.000 KM
samsung s22 na aparatima
hahaha bas 15.5 sekundi to je smijesno, pa moja SDI bolje ubrzava do stoje...
Jel ti znaš čitati, vidiš li da je to verzija sa 80 konjskih snaga, a ova sa 150 konjskih snaga ubrzava za 8 sekundi do 100..
Automobil od jednu tonu za 15.5 sekundi do 100. Pa super da je 1995 godina...
Škoda ne pravi auta kockastim glavama kojima je bitno da im auto ubrza između dva semafora do stoje i pri tome pokupe par pješaka. Ako imaš iq iznad min 70 nike ti bitno je li ubrzava za 15 ili za 12 ili za 10 bitne su neke druge stvari u autu
Ja sranja auta, imal ruznije auto od ove skode, dizajn u skladu sa imenom.