Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prethodni model puno ljepši..ovo mi liči na japanca nekog
Kakva glupost u šta ljudi bubaju pare, fabrike savijaju auto plastiku ko lavor na 1001 način i zbog toga umjesto 25 hiljada košta 75.000, ma marš
ja jest uglast, ne do bog da me ovo opandrci po pola bi me sasijeko
Vizuelno ok auto....ali Za 3 godine Peugeot gubi pola cijene.... A ovi motori su bas losi...skoro pa smeće...resurs manji od 200 hilj....
smijesno los i nezgrapan auto eto kao avantgardnog dizajna sa espresso motorcicima
dzaba,opet od volana nista ne vidis..mislim na kokpit
Peugeot preuzima scenu. Ozbiljna auta prave
Sve neki znalci hahahahahahahah
Sta vise forsirate ovaj puretech benzinac, najgori motor na svijetu.
sama tehnologija plivajuci remen ajahaihihih
Bolje narkoman u kuci nego peugeout pred kucom
Tišina passat truhlo.
Volan katastrofa, a zadnji branik jos veca..isto ko sa 408 zeznuli stvar.. komforniji mi je citroen c4 i a ista platforma..
@amer Toyota Avensis 2017, 1800 ccm, 147 konja, atmosferac, radi bolje od švicarskog sata mašaallah. 7 godina prođe bez ikakvih problema. Još da ima turbo, lagano bi imao oko 225 konja. Toyotin 2500 ccm pa naviše su inače nepoderivi motori. Samo benzin braco eventualno hibrid, ali Toyotin.
Također 1.8 atmosferac hibrid al Corolla. Zadovoljan sam, mada bio bi još bolji izbor 2.0 sa 179 ili 184 KS. Ovaj moj troši između 3 i 5 litara. Trenutno prosjek 4.7 u zadnjih 1000 km, ali sa čestom vožnjom po autoputu.
1200 ccm? Ahahaha. Ko nekad fića, ok ok malkice više ipak. Ovo je bruka šta danas rade. Barem 1800/2000 ccm i 16 ventila ako već ne može V6. A ne kan tta od 1200 ccm.
i barem 18 godina i 300 000 skinutih kilometara. to je ono na sto se takvi loze
Nisu u stanju bili ni registrivati aute na BiH tablice?
Peugeot-i su nekad bili prilično dobra auta,prije svega mislim na Motor 2,0 HDI 16V 140 PS do 2010.Medjutim ova futuristička izdanja su bez veze i gube smisao za srednji stalez.
Dzaba sva ova napuhana plastika da su motori kinder jaje
Uzas, prosli model ljepsi barem pet puta.
"ali i da svih 100% njihove prodaje u Evropi do 2030. godine čine električni modeli" za to vam treba i 100 % dalabu hahahaha