Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smeće od auta u svakom slučaju.
Promasaj auto indistrije...predugo se puni kada se isprazni...ne znam kako nesto sto nije ekoloski prihvatljivo(zbog ne mogucnosti reciklaze baterije) moze da se gura kao "GREEN AGENDA".....
bla, bla bla
Promasaj.
I ovako nije bio neki komercijalni uspjeh, ne viđa se na putu gotovo nikako
Pa ne viđa se u Bosni kralju moj hahaha odi u Španjolsku ,Francusku,Belgiju i Nizozemsku
Nije tačno. PHEV uključuje elektro i SUS motor.
Tek sad će ga malo prodavati. Gašenje u najavi.
PHEV i dalje ukljucuje SUS motor
Udarnq vineet nisa Oka sklopio
Ne znam zasto misle da ce vise prodati elektricnih nego SUS motora trenutno, jer ljudi u citavoj Europi i dalje ipak daju prednost SUS motorima.
Pa zbog EU regulacija, ne izbacuju sus motore zbog cejfa.
Električni automobili će biti kao mobiteli danas. Sve dok valja orginalna baterija valja i on. Zamjenska baterija je alternativa da se riješiš istog i ostaviš nekom drugom da kuburi sa tim.
pasa baterija rezervna je ukljucena u cijennu mnogih novih modela, tj besplatna zamjena unutar 24h
Kanta na AA baterije.