Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj rage od auta Gospodara mi.
Samo znam da npr u Njemačkoj nećeš lako prodati elektrifikanta da si krtica. Realno, slabo se ko fascinira tim kolima. Čim ti njemu vidiš zatvorenu prednju masku, roštilj sprijeda i led rasvjetu preko čitavog gepeka, poznaje se na kilometar. Ima i plavičastih dodataka ali...uzalud guraju i ubjeđuju ljude.
Ja Mečkoooooo šta uradi od dashboarda..... Nabili neki nintendo ekran i to zovu dashboardom. Za povratiti stvarno. Bivši vlasnik S klasse i CLK.
Bivsi vlasnik, jesi penzioner koji vise ne vozi ili nesto drugo da prostis onda. Zar se moze bit bivsi vlasnik merca
Cuj 172.000...
Taj model se prosle sedmice samozapalio u podzemnoj garazi na Tajvanu, bez da je vozen dva dana i bez da je bio na punjenju. 140 auta izgorjelo u garazi, koja se vjerovatno nece moci vise koristiti jer je pozar poceo topiti armaturu u plafonu i prvih 10 spratova su iseljeni jer se moraju hemijski sanirati od otrovnih gasova i dima. Ne smijes ni pomisliti sta bi bilo da je garaza bila puna el-auta
KaineLust- smanji ribu puce laks ha haha ha
Ne znam koliko para da neko ima, samo blečak u ovoj fazi razvoja ovih auta moze dati ogromne pare na ovo.
Najvise se uzimaju kao sluzbena auta ili na leasing
Samo blecak komentira kako ko trosi svoje pare..
Sto ste ga vozili, tramvajskim šinama ???
Naaah.