Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta, niksic i mijatovic tek sto su touarega platili po 200 hiljada
Zasto je steta, Toureg je bolje auto!
a tek kakve smo respiratore tzv duple dobili od sdfa za 14M KM
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koljko love ovaj put, 100,000 eura? :) :) :) :) za KANTU
A cijena da paddnes u nesvjest .Ameri nisu budale pa da kupuju Njemacka auto pored Japanski koja su dosta jaftinija i iste kvalitete .
Ne kontam.
toooo svima nam je falilo jos volkswagenovog sra nja
Ekstra automobil, sve preporuke za Volkswagen SUV i compact SUV modele. Vrlo kvalitetno odrađeni.
Volkswagen DAJ-PARE-ON model.
Bukvalno, svi u istom periodu prave identicna rijesenja, sad je to ovaj prrdimenzionisani gril/maska aktuelan. U jednom momentu svi imali bademasta svijetla, pa onda sa cetvrtastim elementima itd. Uvjek znas koji je period, sva auta izgledaju jednako paglu. Niko nema hrabrosti da napravi nesto svoje sto odskace, to govori dosta o ljudima, nemaju karaktera kao ni auta...
Cijena će sigurno biti jako povoljna
Wow isti kao i ostali stvarno svaka cast
Po Schmidtu vidimo koliko su Njemci kreativni :)
Ne vidim razloga sto bi se ovo kupovalo. Njemacki motori i ostala masinerija, sto je nekad davno bilo pojam kvaliteta i stabilnosti, ne igra vise ulogu, sad se pita baterija i software, tu su drugi proizvodjaci znatno napredniji. Vozio sam neko vrijeme ID.3, to bi trebao biti moj zadnji VW auto.
Blago tebi kad možeš birati
Nije ni čudo sto propadaju kad su nabili cijene vise nego sto treba, nije vise ni narod lud a Bogami niti ima para toliko jer je život poskupio dosta dosta.
Njemacka KIA
Ime kao neki afroamerikanac iz filmova.
Ovaj VW ako nastavi ovako dalje, auta ce kod njih biti 60.000 all basic verzija - dok uzmes sebi R-Line i malo opreme eto te u kategoriji Mercedesa
Prije 10 godina si birao golfove stare samo dvije tri godine za 10-14 hiljada, a danas je to od 23-35
pa vec basic verzija Golfa ne ide ispod 50ak hiljada
Zaista primjetna duzina, duzi 133 mm od tiguana
Ako ih ovo ne izvadi nece ništa drugo