Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
WV se baš precjenjuje u zadnjih desetak godina, a to se vidi i na padu prodaje
Dosadno, dosadnije, VW
izgled i dizajn prilično dosadni, ništa posebno
A kod nas ce ga cijeniti 150000,moraju zaraditi ljudi
Omjer cijene i onoga što kupac dobije budimo realni je dobar, bravo za WV
Prevara od auta tj kante.
baš me zanima sta ti voziš..
Ovaj FaulVe pravi u zadnje vrijeme stvarno ruzna kola.
Ja cu 2.
sve je dobro dok je pod garancijom... nebih se usudio kupiti ovako nesto polovno... previse stvari koje su rizicne i ako se pokvare ode sve u helac
90% prodaje u evropi ide preko poslovnog leasinga. Tri godine i 80 hiljada km je dobar. Onda ide na tržište polovnjaka i istovremeno počinje da odkazuje jedan po jedan dio, jedan po jedan senzor. Popravku možeš raditi gdje hoćeš, softversko otključavanje samo kod VW i to po paprenim cijenama. Samo im je još marketing dobar, sve ostalo je prevara.