Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svejedno će gorica ove godine na more, a vi dignite tri prsta i kupajte se u kanalu, ha ha
Samo nastavite tako pa ce razlika u placama biti 100% federacija -rs
Samo što je plata u Republici Srpskoj veća nego u FBiH.
Kad kaže "nešto dugova", misli na stotine miliona
kad kaze ima malo znaci isto kao I izjava ova voda nije radioaktivna ona je malo radioaktivna
Kraj g tvorevine
Umire šumska
nista mi bolji nismo od njih,poklopimo se usima.Kod njih je minimalac 1000 a kod nas 550
Ako je rs dosad postojala i odsad ce ja kao bosnjak to naglasavam jer vec 25 godina naprduju o njenom nestanku budimo realni
greske u sistemu, hahaha, ili ima ili nema .....bankrot je tu, nisu oni dzaba ubrzali sa ovim sjedniocama, nebi li se zapucalo da ogu svoje pedu izvuci na vrijeme
Nemoguće da rs ima problema
Ma hajde ba ništa se NE sikiraj kupit će vas Bingo
Gasi SVE motaj kablove FAJRUNT.
a dodici imaju para ne brinite to su sankcije za vas
RS k'o grupa TNT u Alan Fordu. Jad i bijeda. Broj jedan, čitaj Dodo, je šef.
Pare nisu problem, para nema
Nezahvalni narod svi hoce platu i pare umjesto da se zrtvuju "za prelepu i vecnu" ali sve vise dekintiranu gtpc! Ne, njima bitniji odmori, rate kredita, skolovanje djece i pristojna hrana na stolu! Taj narod ne zaslužuje ovako pozrtvovane i nadsve nesebicne lidere.
A pošto ne može pričati o ekonomiji, razvoju, napretku.....eno Stevandić uprano u NSRS priča o 9. januaru. I tako zabavljaju narod dok kradu od naroda i kupuju stanove u Beogradu i tamo glasaju i oni i djeca im.
A Federacija cista ko suza. Vi pojma nemate ni koliko ni kome ste duzni.
Bilo bi bolje i tebi i meni da Dodik sa Čovićem ne blokira u Domu naroda i gdje god mogu. Oni imaju pare i njima je dobro kako god bilo, ali šta si ti koji vjeruješ takvima?
Kako to da federacija nema pojma a ministar finansija u federaciji snsd-ov kadar Srdjan Amidzic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)