Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji bolidi u drzavi,a jos hoce da prave Trebinjski i Bihacki aerodrom.Pa za te pare su mogli mnkgo sta pametnijeg da naprave,al sad par ovih kvazi politicara koji su se dosjetili da to prave moraju gurati do kraja jer je vec ulozena pozamasna suma para.Pa ko bi za to odgovarao,a i sramota brete
Banjalučki, Tuzlanski, Mostarski aerodrom posluju s gubitkom i ne mogu raditi bez visokih subvencija od strane države, koje se mjere u desetinama miliona maraka. Za cijelo područje BiH sa ca 3 miliona stanovnika su dovoljna dva civilna aerodroma. Sarajevo i Banjaluka. S tim da će Banjaluka i dalje trebati subvencije države dok se komercijalno ne poveže s više europskih destinacija.
Ma kao da je bitno. Amerikanci vele da je najpreče dat sarajevski aerodrom pod koncesiju
dajte paypal da poguram , jer meni treba kad letim za Hamburg
Ugasiće se to samo, samo neka Dodika na vlasti
U svim segmentima propali ko zeton.
Da nije prinudni slijetanja radnici ovog aerodroma ne bi vidjeli aviona
Sredit ce to Forto i Trojkasi.Ima para u budzetu KS.
Hehehe, a mislili ste da ste dotakli dno, ima jos.