Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada ce nastati utrka ko ce ove pare ukrasti!!!
gradi je EDHEM BICAKCIC obija noge po bankama godinama trazeci kredit za ovo, Evo umjesto kredita doceka bespovratna sredstva... a neka... zasluzio je... 🤮🤮🤮🤮
Bicakcic kao pametan i mudar covjek, daleko od politike se bavi biznisom. On iskljucivo projektuje! Drugi grade, dizu kredite, vracaju kredite, placaju radnike...
Baš smiješno Klix ... Piše se o Kreditu, onome ko finansira kredit ali se ne pominje, kome je kredit odobren, ko je investitor itd ... Namjerno ili glupa greška, ha ??
Ko gradi vjetroelektranu!?
Uopste nije bitno ko gradi! Vazno je da BIH polako ispunjavs EU agendu o zamjeni uglja sa vjetrom i suncem! Cega, jos vise nego uglja imamo u izobilju! EU zdaj!
U čitavom članku ne piše kome je odobren kredit, odnosno ko gradi to. U članku se nastoji predstaviti privatni interes (i profit), kao javni, od javnog benefita nema ništa. Je li država ovo gradi i državne elektroprivrede ili?