Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit ce skuplje miljardu al takodjer bit ce 20 novih miljonera do 2028
UHLJEBSKA REPUBLIKA BOSNA UHLJEBI UHLJEBI SAMO UHLJEBI
Žuti FIDIC namjerno pravlnen za mafijaske firme EA i Hering. Prijavljivali se na tendere sa najnizim cijenama, zapocni radove, a onda nakon 5% izvedenih radova, povuku mehanizaciju i ljudstvo, a uzmu sav novac. Pogledajte sa koliko gradilišta se povukla mafijaška firma EA? IX tradverzala, kruzni tok u Boljakovom, tunel Hranjen, I transverzsla… Tu firmu i vlasnike u haps pod HITNO!
Znači, prema napisanom, žuti FIDIC je u svemu nepovoljniji po investitora, a ipak ga je NEKO CIJELO VRIJEME ODOBRAVAO/KORISTIO i za to, naravno, NEĆE KRIVIČNO ODGOVARATI ZA PRIČINJENU ŠTETU... Vlast je, zaista, naspram naroda - debilna, zadrta, nepismena i do srži pokvarena.
Priča čovjek gluposti, pa svaki projekt po žutom FIDIC-u, iako ga radi izvođač, odobrava investitor, tako da su ovo priče za malu djecu. Izvođač predlaže projekt, investitor prihvata ili ne prihvata, revizija je svakako obavezna po zakonu, bez obzira na model ugovaranja, pa mi se čini da ovaj ima tal sa projektantskim kućama. Živi bili pa vidjeli.,
Nemoguce da su toliko glupi. U startu dozvolili nekakvim firmicama ds projektuju autoput bez ikakvog iskustva u tome i jos da firme sebi prilagodjavaju?! Pa to moze biti samo maslo ne samo Baketovo, nego i ostale dvojice. I tamam kad se sve napravi morace senponovo ispocetka renovirati, samo ne znam cije ce pare tad koristiti.
Ovo u vrh glave kosta 3 miliona.
Mi gradimo brdo da bi kroz njega probili tunel
Odvratno sve ovo, bas nas ponizavaju a svi cute, zato ce da hapse za metar drva
Za 25.godina oni nisu ustanju napraviti jedan autoput
Ma SDA bagra koja je naučila da KRADE, krašće i po CRVENOM i ŽUTOM FIDIC_u !!!
ako ne bude valjo taj crveni model ima brate ZELENI. taj prolazi do nebesa. taj ne moze da ne valja
Predlazem da pare potrazite u Euroasfaltu. Oni su vecinu toga uradili. Pardon, nisu uradili…
Kriminalci u nacionalistickim dresovima uzese pare od izgradnje autoputa a narodu prodaju pricu o ugrozenosti i legitimnosti. Bas me interesuje koliko ce vremena proci dok ovce skuze kako ih ovi kriminalci sisaju i dokle ce da trpi ovu pljacku i ponizenja.
Milijardu Eura nam je otela Sda/Df banda???? A patrioti sve. Zeljko hinjo hoces li po prstima opet??
Ovo što rade, pa ovo je smješno, čuj milijardu skuplje, hahaha ima li kraja njihovoj oholosti
Mogli ste rahat staviti 2050. godinu, tad bi se dalo razmišljati.
A Tuzla Sarajevo =0 poena. Sram vas bilo!