Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakim danom zele rusiti ono sto pomaze razvoju BiH
Al ne pita se taj nista,zemlja je drzavna
dat im po cenera, svakako toliko otprilike kostaju
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Još jedan razlog više da se ukinu entiteti.
Seku mores razdhu zi ti, da se odmori malo
stisni pa se razdruzi. jedva cekam pokusaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A MI TRAZIMO DA SE VRATI U PRAPOSTOJBINU - BULOGE! ILI U MESTO STICANJA "DIPLOME" - KALOVITA BRDA! Pl
Produziti dokle god treba i bez ograde
Hajd se provaljuj negdje drugo ako vec moras ziv bio
I vi njima obustavi na posao u federaciju i rahat
Ovo su sve plodovi mlohave delegacije na potpisu Daytonskog sporazuma, ostaviti za vratom onog koji te mlatio 4 godine, ludnica, nijedan uslov nisu postavili kad smo vojno bili dominantniji.
mvj geno cidnu
cuj grad IS hahahahahaha koje matropola sve puno rueista
Malo da se prave nakon sto im je cia rekao da su donji ako se bude zezali
Od sve priče je tužno to što su i ovaj dio Sarajeva u Dejtonu dobili najviše zahvaljujući alkoholu koji su pili dok su u programu razvlačili linije u odnosu 51-49% i niko nije primjetio da se linija pomjerila automatski na ovom dijelu prilikom pomjeranja linije na drugom dijelu države iako su se već načelno dogovorili da Sarajevo pripada federaciji.
Bgm isto kao da oni biciklom dolaze u Sarajevo i kao da im ne treba aerodrom. Zar je bitno u kojem je entitetu dio aerodroma kada je to sve jedna država i stvar od koje svi imaju koristi. Jbt Kina renta zemljište u Holandiji za uzgoj pšenice a mi ne možemo od nacionalizma ni pistu da produžimo a da ne damo guze za uzvrat u političke svrhe. Bježite narode iz ove zemlje i ne okrečite se!
Nek se žali ustavnom sudu ahahahaha
Drzavnom zemljom, drzava upravlja. Oni su samo entitet rs.
Logično je da su ljudi iz Lukavice glasale za njega. Logično je da onda nakon ove izjave želimo ostavku ili da te osobe vise ne rade u Sarajevu I ne koriste aerodrom. To je to čista logika. Ili ga smijenite ili ne dolazite.
Antizivot. Uskoro se otvara Istocni Aerodrom Sarajevo
Ispade da ovom nacelniku ne treba aerodrom, na leti nigdje, ili mu je lakse lwtiti iz Bl ili Bg. Malo razuma, jer ovo svima treba
Zemljani pod, verige, vatra, kačamak, po koji čvara i gusle za mitomaniju. To je sve što mi treba.