Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto ne riješite gužvu na Vrbanji? Parking ispred zgrade institucija i SCCa se mogao fino iskoristiti za opšte dobro, da se proširi cesta i trotoar da pješaci ne hodaju po cesti koja je sramota za ovaj grad!!
Zato što taj parking nije u javnom vlasništvu, a privatnik odbija da ga proda za manje od sedmocifrenog iznosa, eto zašto.
@thekupus Ne znam odakle ti informacije, al' ok.. sad treba prostudirati ko je uopste prodao to zemljiste privstniku, posto nije nilo privatno prije. Osim toga, tako sam tvrdio i za trzni centar cijom su izgradnjom ubili mogucnost prosirenja ceste barem do mosta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve pise, samo ne pise kako je rijeseno? Jel se rusi zgrada, jel se gradi nova iza ili negdje drugo?
Ovaj dio to ne tretira. Pravit ce se samo od pomocnog stadiona do raskrsnice, tj buduceg kruznog toka. To je nekih 200m, zalosno. Ovo nije nista deblokirano, samo eto vole predstavit tako pricu
Ma radi se samo dio od kraja izgrađene trase do raskrsnice sa Hamdije Čemerlića..ne znam ima li tu 100 metara
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
znaci 100 metara dionice asfalt ce dobit tek za 2 god..pred lokalne izbore
100 metara ceste i kruzni tok WAOUUUUU kakva lijepa vijest pred izbore A to što će se ubrzati saobraćaj i opet doći do čuvene zgrade koju ne mogu da izmjeste napraviše još veći haos ali da imaju pameti u zagrebačkoj za skretanja za Vraca naprave kružni tok e za to nemaju dovoljno pameti da urade Radiće kad vide šta će napraviti sa ovim kruznim tokom. Biće ludilo
Koliko vidim neće se izmještati stanari sa sporne zgrade nego će uraditi samo do raskrsnice pri čemu ostaje opet usko grlo i guzva, dobro ali nedovoljno treba se spojiti sve.
Koliko je para Sarajevo dobilo od donacija, trebalo je bit u najmanju ruku ko Las Vegas..jos uvijek rupe od metaka po fasadama
Ovaj je ljetos potpisao neki ugovor sa nekim da rekonstruišu šine u blažuju na brzoj cesti,u pitanju je dvadesetak metara šina i ništa još nije urađeno.Valjda čeka da se to zaboravi a on će uredno platiti ovima koji su navodno to trebali uraditi.
daj ba moze li bez jeftinih poena
Vidi puta, sastavljen iz kockica.
Ma bitno je da "gospoda" u crnim limuzinama pod pratnjom "gospode" u crnim limuzinama zuri na predizborne skupove i pri tome bezobzirno ugrozava ostale ucesnike u saobracaju! Fuj drzava!
rok radova do narednih lokalnih izbora ...
Predizborna ?
da si pratio vijesti znao bi da ministarstvo na celu sa stetom radi sve 4 godine ne samo zadnju