Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ti vrijedi kada sinivi tajkuna sa kupljenim diplomama zauzimaju radna mjesta studenata generacije ,kada mladi ,zbog nesposobne vlasti da kreira nova radna mjesta ,moraju u inostranstvo da zarade hljeb . Ovo je najbitokratskija zemlja na svijetu ,a to znači da jij je propast i bankrot jedina budućnost ,nažalost .
Kako će vlast kreirati radna mjesta, osim da naprave još dodatnih uhljeba? Dok god razmišljaš da ti je glavni cilj zaposliti se u državnu službu, neće nam biti bolje
nagib, slažem se ali dotični je napisao da država treba obezbijediti radna mjesta.
nesto lijepo za procitati
irfan cengic- bolja je u banjaluci univerzitetska stamparija diploma.
Radi trojka a zeleni nek piju apaurine
Lijepo samo dali može to nama pomoći poslje najezde kupljeni diploma i znanja pošto je puno više onih sa kupljenim diplomama u vladi tko če to ćitati njima to ne treba
Sto ne napisete ko finansira i gura ovaj projekat ?
Mislim, nisam siguran, da je veća Travnička univerzitetska biblioteka. Tamo je sve čista "desetka", znaju to dobro ovi SDA visoko rangirani funkcioneri.
Hvale vrijedan potez.
najlosije obrazovanje u evropi a pricate o centru znanja..haha
hajde sve je bolje od onog vam privatnog ekonomskog faksa
Donacija Kraljevine Saudijske Arabije od prije 10 tak godina....
Kao da pravis mesnicu u naselju gdje su vecina vegani
Bravo
Top top prica
Knjiga? Ta ce knjiga, raja voli guglat
Hahaha Sarajevo kao centar znanja hahahahahajhahhahaa
Fali u naslovu prefiks "svjetski"
škrijelj je unistio unsa