Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po kojem kriteriju su izabrani, na osnovu kojeg konkursa? znam puno masinskih tehnicara koji su na birou, niko pojma nema za ovo zaposljavanje!
@silentbob2 pa ko im je kriv kad nisu "naculi" od onih od kojih trebaju cuti ;).
@silentbob2 Jedino mehanicare na servisu radnih masina da pozovu, a obzirom koliko nauce zanata u skoli mogu samo kolica sa jednim tockom servisiraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bacanje prasine u oci! Ovo je placeni clanak koji se ponovo objavljuje. Sest godina nema ni kilometra auto puta a akcizama ni traga! Koga hebu Causesku i njegova sda?
JELI KO PROCITAO OVAJ TEKST DO KRAJA. DA IM MI DAMO 400 000 KM DA OD NASIH PARA ZAPOSLE TE RADNIKE NA GODINU ILI 6MJ. OVO KO DULI RESIRATORI. JAVNA KRADJA NASIH PARA..JOS SE I JAVNO HVALE...
Njezne ruke za lopate, bijel ten...ogaravice za 700 stoja.Bakir pravi BEG, nabavio sebi 25 kmetova.
25 mladih, ma hajte! Kažu socijalizam nije valjao, Tito nije valjao, eto nek je sada super. Zajedno odlaze inžinjeri i nekvalifikovani, a onda kad se pročuju vani busamo se u prsa kako su odavle, niđe veze. Oni su od tamo gdje plačaju porez, a kad se takvi razgalame ja se sakrijem od stida u mišiju rupu. U socijalizmu se znalo za šta posuđujemo pare i koliko dugujemo, sada samo znamo da mnogobrojni u jpautoceste.ba već godinama primaju dobre plate bez bilo kakvog napretka.
@fbUser1593467027 Ma ja ba,prije se na klupama moglo spavat,jel de?
25??? Oooo....a 400.000 nezsposlenih!!
Fuj brate dragi,pa jbm li vam od do. 25 zaposljeno kao da je 25000 pa boze imaju se necim i pohvaliti a sta sa ostalih 500000 na birou. Boze silovanje zdravog razuma.
Dno se dotaklo
@gooUser1583400475 Mi dno gledamo odozdo.
I šta će tih 25 momaka kad se izgradi tunel? Čekati naredni poziv sa biroa? Utješno, u p.m.
Da li treba stela za pomocnika bageriste,ono sto bager ne moze iskopat da pomocnik rucno krampom? Pitam za komsiju 😁
Prije nego što nastavite srat. Ovo je idealna prilika za 25 mladih inženjera geologije i građevine da prvo radno iskustvo dobiju u jakoj firmi. Primani su na godinu dana ili šest mjeseci jer je riječ o pripravničkom stažu. Serete o ostalim nezaposlenim, nemate pojma koliko geologa i građevinaca ima na birou i koliko ih univerziteti u BiH "proizvode". Čestitke ovim mladim ljudima i neka im je sa srećom.
Ma prilika za poželiti... A i mnogo je mladih zaposleno... Pravo...
aaaa ti boga!!! Mos mislit 25 mladih ce se zaposlit godinu dana i odma razlog za ostanak u BIH. Nema sta ako sad ne ostanu Nece nikad.
Ja mislim da će ovi 25 mladih sretnika i penziju dočekati na izgradnji koridora 5C :-)
SALKIC, MIRISE NA RAMIZA SALKICA 😂
Taman mogu raditi dok Njemacka ne otvori granice.
koja vijest čovječe.zaposle se nekoliko ih i od čuda treba stavljati u novine.