Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda ti prvi dan sef policije naredi da ideš na demonstracije ili negdje gdje su afro amerikanci da obavljas svoju dužnost .Ni za milion mjesečno.
U BiH imaju svi policajci doživotno zdravstveno osiguranje.
Kao i svi ostali koji odu u penziju!
Veli rođak, koji vec 10ak godina živi tamo, najteže mu je palo što im meso nema ukus mesa a povrće ukus povrća. Kae da jede zatvorenih očiju ne bi znao šta jede.
Meso bolje 100x nego u evropi
Rodjak ti je 100% u pravu. Sve je hemikalija i otrov. Postoji razlog zbog čega je npr. piletina iz Amerike zabranjena u skoro čitavom svijetu. Svo se meso pere u bleach (varkina) tekućini, pakuje i prodaje. 90% svega što se konzmira je GMO. Forsira se ultra processed hrana. Kad ueš u Publix, Winn Dixie itd. prvo što vidiš su rafe i rafe ultra processed otrova.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U SAD-u običan narod živi sve gore, realne plate su sve manje, a milijarderi sve bogatiji. Normalna posljedica je da će vlada uposliti onda što više policajaca. Znaju i oni da će nezadovoljstvo prije ili poslije eruptirati. Nema to ništa sa tržišnom potražnjom poslova, u šta pokušavaju da vas uvjere.
Tako je i kod nas. Ražim kupuje kojekakve policijske Despote i Hašime, omasovljava policijske redove i naoružava se da more lakše držati na uzdama i mlatit sirotinju kad joj dogori do nokata.
Da udaraju demonstrante koji govore protiv korumpirani politicara,crnce itd.Ne bi za milion.
Jos da ste rekli da je plata policajaca 2000 $
Pa sta malo ne treba ti zanat ko u europi svak moze biti policajac
Izade plata sada oko 75000 dolara sto je nista za ameriku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)