Veli rođak, koji vec 10ak godina živi tamo, najteže mu je palo što im meso nema ukus mesa a povrće ukus povrća. Kae da jede zatvorenih očiju ne bi znao šta jede.
To je zato što rođak u tebe ne more da si priušti kvalitetnije proizvode. Zapamti jedno: u Ameriki sve ima ako ti je džep dovoljno dubok. Meni u mene mi babo rek'o.
Rodjak ti je 100% u pravu. Sve je hemikalija i otrov. Postoji razlog zbog čega je npr. piletina iz Amerike zabranjena u skoro čitavom svijetu. Svo se meso pere u bleach (varkina) tekućini, pakuje i prodaje. 90% svega što se konzmira je GMO. Forsira se ultra processed hrana. Kad ueš u Publix, Winn Dixie itd. prvo što vidiš su rafe i rafe ultra processed otrova.
Voće i povrće koje 95% stanovništva konzumira je najgore kvalitete. Većinom se uvozi iz Južne Amerike i dalje. Bere se zeleno i sazrijeva tokom transporta što znači da je kvalitet veoma nizak. Voće i povrće koje nije sazrijelo na grani ne može imati isti kvalitet kao ono koje jeste ali da bi što duže trajalo mora se brati zeleno. Poslje se natapa u vax da bi što duže trajalo i razvozi se po prodavnicama. Kad kupiš jagode crvene se a kad zagrizeš sva bijela unutra a ukusa nigdje.
Taco Bell i drugi fast food reatorani su jedno vrijeme koristili pink slime masu ili dodatak mesu. Hemikalija koja dopuni količinu tako da misliš da jedeš meso. Jedino ako imaš nekog prijatelja koji ima dobru farmu ili Amishe pa od njih da kupuješ meat and produce. Ovi levati što ti govore o tom kako je hrana u Americi najbolja ili ne znaju jadni šta je dobra hrana ili obmanjuju ljude. Američko meso, voće i povrće nisu ni blizu kvaliteta ne samo Evrope već i Zimbabvea