Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim se strani ambasadori jako zalažu za davanje, između ostalog i državnog aerodroma u koncesiju, znamo koliko je sati. Političari će rasprodati sve da bi ostali na vlasti, a narod od toga, kao i obično, neće imati ništa.
cinjenice govore kontra tvoje teorije, informisi se malo koliko su aerodromi Franjo Tudman i Nikola Tesla poboljsali poslovanje nakon koncesije
Sjećate li se kad je 2014 Njiva Nikšić dao Fabriku Duhana Sarajevo pod koncesiju Philipu Morisu. GDJE JE SAD TA FABRIKA????
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
genijalno-zasto da prihod ostaje nama a toliko kolonizatora treba da uveca svoje bogatstvo.
Ovo je cijena koju trojka mora platiti sto ih je smit nametnuo
Eto trrojanac prodaje aerodrom. Kako se isplati tim što misle platiti koncesiju ako aerodrom ne posluje
Gace kad se skinu, gotovo je sve.
Pogledajte video Fadila Novalica prije hapsenja, u kojem kaze da su mu MMF i stranci vise puta dolazili i trazili Aerodrom Sarajevo, a on nije dao, jer isti donese preko 20miliona godisnje, a trojanac ce sve da rasproda i da pod koncesiju !
Respect!
Jel sala da ima najjaci menadzment? Pa u julu sletih na aerodrom nigdje table gdje je izlaz nego neko napiso na A4 papir hemiskom i stavio strelicu. Dno dna
Dajte im nesto da kupe, a sto radi sa minusom, pa da se bore, a ne zlatnu koku
Forto je postavljen da i z d a. i p r o d a. nacionalne interese
Sto su dosadni ovi termiti , samo jedno te isto
Ako Aerodrom Sarajevo ima vrhunski menadzment, koji nisu stranacki uhljebi, kao i solidnu isplativost/dobit, onda se politicari trebaju zahvaliti ambasadorima, a potom napraviti procjenu vrijednosti od strane od jedne strane revizorske kuce i registrovati na berzu i da Federacija vlasnik 49% dionica, a ostatak prodati investitorima po cijenama koje reflektuju dobit Aerodroma i buducu dividendu.
e ja vam strrrucnjaka, pacijent visi na interneti i laprda o avionima. do sad je malo toga bio u pravu
Nama treba kapitaaalaaa...
Izdajnici
Njemci su Grcima uzeli Ajedrom a Fracuzi Franjo Tudzman Niko Tesla je isto prodan suti nasije!?
Trojka nam sve rasproda.
ti pbavezno u sbb ili boss, taman su takvi tamo
skršit će to ovi sadašnji,to im je zadatak i to prije izbora