Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i ti si bio direktor EP preko političke linije, i sad uzimaš lovu preko svojih privatnih firmi
Mi imamo EPBIH. Tamo nam se niko ne miješa i blokira osim nas samih. Situacija gora od dvije ostale elektroprivrede. Ko je krivac?Politika SDA i Stranke za BiH koji za 33 godine nisu imali nikakav značajniji projekt ulaganja. Slično kao sa sarajevskim vodovodom. Oni misle da će to vječno trajati.
@LordEndGame Svima je interesu da prodaju svoju opremu.Kada je odustao General Electrical trebalo je tražiti ponude drugih ponuđača kao npr.: Siemens, neki japanski ili neki kineski ponuđači. Međutim Novalic je odmah odustao bez pokušaja sa nekim drugim. Isto vrijedi i za Nikšića. Opravdanje je bila viša cijena. Ali cijene svega usljed inflacije su otišle u nebo, pa i cijena kWh koji će rasti u budućnosti.
Politika koči komplet razvoj i BiH od osnovnog do procesnih sistema
je li ovo onaj Jerlagić što pjeva? zvezda granda?
Mjesanje politike u sve stvari je opsti problem u BiH. A i u drugim drzavama gdje je komunizam bio. Ljudi su tako odgojeni ...
Palo 80 l po m2 kiše i turbine vrte kao lude, a ja plaćam skuplju struju danas nego prije 4 dana. Plaćam i skuplju struju zato što su oni bili lijeni i nesposobni pa nisu ULAGALI kada je trebalo i sada ja kroz poskupljenje moram ispravljati njihove greške. Ali ni to neće riješiti problem jer u pitanju su radna mjesta uhljeba do izbora. Dolazi do smjene generacije jednih uhljeba drugima.
koji je ovo boot
Dok vam pravnici, ekonomisti i geodete vode politiku upravljanja i razvoja elektro-energetskom sistema to će UVIJEK, kao i do sada, biti nakaradno. Nemate puno vremena da elektro-inžinjere i to one koji su iključivo završili fakultet u Sarajevu stavite na mjesta upravljanja. Vremena su krajnje ubrzana - pod hitno mijenjajte poslovnu i razvojnu politiku Elektroprivrede Bosne i Hercegovine. POD HITNO!
Naravno da koci. Kada dodju na vlast, svi postavljaju svoje botove koji veze nemaju kako da vode firme jer uopste nemaju radno iskustvo u toj struci niti im je sta blisko iz te struke.
šta ovde nije do politike ne vidim da je tebi i ostalim političarima loše evo npr.povečana cijena el.energije vama političarima ne smije da fali.
Samo poskupite struju, jos kvaj narod to zeli.
Narod će tek skontantat sta energenti znače kad pogubimo svoje kapacitete i počnemo uvoziti. Pa ce nas na sklopku ucjenjivati. Ako se hitno blok 7 u Tz ne završi otišli smo u haos
Promjeniti komplet tuzilastvo i sudije.. i rascistiti situaciju.
Dobro jutro Kolumbo! Čuj politika koči?
Ma nije moguce
Politika općenito koci napredak cjelokupne BiH. Sto se tice Elektroprivrede neka manje kradu, smanje administraciju, smanje istu itd imat ce novca i bez poskupljenja. Ne kazem da isto ne treba ali cim zaskripi odma po građanima, a ako gdje ima vode i struje to je u BiH. Samo treba znati raditi, a ne krasti.