Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Booking.com je neviđena mafija. Ko to ne zna evo sad sa čuje da je Booking.com iznio iz Bosne desetine miliona maraka a nije platio niti jednu parku poreza, ne plaća PDV niti ima i jednog uposlenog radnika. Na čistu ublehu iznosi novac.
Booking je dobar i pouzdan i zbog toga idemo preko njih. Uzmu oni 17% više ali imas sigurnost, ne moze se desiti da poljubis vrata, da ne postoji smještaj i ostanes na ulici. Iako se desi nesto nepredvidjeno u roku od 2h ti nude razne opcije koje su puno bolje od prvobitnog smjestaja bez dodatne nadoknade. Licna iskustva
to nije sporno, kvalitetni i uzimaju postotak, ali ne bi trebali da diktiraju koju ce cijenu ponuditi na drugom mjestu, kod nekog ko manje uzima procenata i radi manje kvalitetno.
Nema smisla da imas oglas na bookingu a niza cijena direktno. Razlog? Ako bi tako moglo tako bi svi radili i onda it booking sluzi za besplatno reklamiranje. Mislim da je fer da stavis bar istu cijenu. Zasto bi neko dozvolio da na njegovoj platformi imas besplatnu promociju.
Booking uzima bezobrazne provizije, lud je ko ide preko njih, direktno zvati hotel
Dobro je dok ima konkurencija. Ja lično ne koristim njihove usluge nego baš od konkurenata i dobro mi je.
vidis da niko be smije imati bizu cijenu od one na booking, jedino da se telefo ski\mailom dogovorite
Preko ove aplikacije možete iznajmiti kuce u Palestini koja je oteta od neke Palestinske familije.Toliko o ovoj aplikaciji.
Sta cu ja u Palestini? Da poginem?
Hajde ne lupaj vise