Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su Olaf i ekipa ovako bacili pare gradjana da spase milijarderske porodice koje nemaju know-how za ostati milijarderom u turbulentnim vremenima. Lako je biti milijarder kada ti drzava u dzep stavlja novce gradjana. Ovo je klasicni primjer komunizma i razlog zbog cega je Njemacka nekonkurentna na globalnom trzistu. Ekonomijom EU treba da dominiraju sposobne i flexibilne kompanije, a ne podobne porodice ;)
Čuj Njemačka ne konkurentna?! Pa spašavaju radna mjesta,šta su po tebi trebal? Zatvoriti,rastjerati radnike i prodati mašine u sekundarne sirovine kao što su naši radili.
brundoje Svakako ce zatvoriti, vec vidjen scenarij, ovde je rijec o izvlacenju privatnog kapitala, spasavanje privatnika Rahmana, a onda ce kompanija da propadne sa drzavnim novcem dok ce sebi ta porodica kupiti jos koju jahtu i vilu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"U danu kada Nacionalna i univerzitetska biblioteka BiH prestaje sa radom , ministar vanjskih poslova BiH @DinoKonakovic čija je stranka vlast na svim nivoima u BiH, oglašava se o uznemiravanju hrvatske pjevačice Severine na srbijanskoj granici. O prestanku rada NUB-a Konaković se danas nije oglasio,"valjda tako rade ozbiljni političari.
Trenutna, kao i prethodna vlast je ocaj. Nemojte misliti da ce i jedni i drugi glas dobiti.
Ovi sda placenici su neumorni. Vidim da im neko pravi montaze a ostali kopiraju jer su ograniceni za bilo sta drugo
A ovdje kontaktu samo kako prodati telekom, elektroprivredu isl, tokmaci
njemacka je onaj dan propala kad su pustili 2015 onlike migrante! Danas je na preskonferencji izjavljeno da ce se mozda izjaviti vanredno stanje rad i - terora i nekontrolisanog silnog naseljavanja
Neokapitalizam
Idi kod Putina i moli da odvrne ventile
Idi kod Putina i moli da odvrne ventile
Njemačka ekonomija nije treća ni u EU
Nije rjec samo o brodogradidilištu. Ovo spada i u odbrambenu industriu koju Njemacka ne smije pustiti niz vodu. Nešta gadno ce se desiti do 2030g. Prognoze nisu dobre.
to je normalno u plutokracijama poput njemačke, u tabloidu Bild jave samo kad je više od 850 miliona presipanja poreza da se spase feudalci
ovo ko juga pred kraj :D
Nema vise jeftinog Ruskin gasa pa kriza? A chne ugovorene racunajuci na isti?
Uz toliko problema i kriminala, ali i poneke dobre vijesti u našem društvu, na najčitanijem BH portalu koji nije specijalizovan za svjetsku ekonomiju možemo pročitati top vijest o intervencionizmu u Njemačkoj ekonomiji i o socijalizmu za bogate. Dno dna. Koga briga?
Evropa je oličenje licemjerstva, kad to radi Kina nije dobro a kad rade evropske zemlje sve je to u redu
Njemačka je jaka kobila koja može izdržati još i ne vidim ozbiljnijih turbulencije prije 2030, ali poslije.....to ni oni nisu sigurni kako će.
A slobodno tržište? Deregulacija sistema? Ah, to važi samo kad su u pitanju tržište i firme od 'onih drugih'...
Nisko Njemacka pala ... ne staje to na ovome