Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojaneri su napravili dug za samo godinu dana valja to sve pokriti a kako ce nego krasti od naroda
Fadil Novalić je Elon Musk za ove Ko njuž dine iz troje.
hahahah dobra fora. Dugovanja je napravio fadil novalic i SDA i Andelija koji su vise puta iz EP isplatili milionske iznose za plate rudara. Ogromne kredite rudnika koncerna koje su podizali SDA ovci svi su na teetu EP, ista EP konstantno radi sa izmisljenim minusima jer su izvlacili milione tenderima i pljackama. Ne zaboravi da je SDA i fadil potrosili iz EP 300 muiliona za Blok 7 kojega nema
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
nikad vise glas za ove lopove trojku
Nikada nisi ni glasao ti si uhljeb SDA
@Suprise zašto se StašeU propnu na zadnje kad neko spomene nametnutu, nelegitimnu i nelegalni troju??? Šta vi imate sa tim? Jel HDZ ovci?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U decembru nas čekaju vijesti u vezi obračunske snage.
Kako se obračunava, znači jednostavno se obračunava tako da se 400/2=250 znaci 2 puta po 250 250 manje skupe I skupe znači 150 I dva daju 2 puta po 100 u stvari 250
Znali smo mi za povecanje cijene od 10% nego je problem sto je meni dosao racun veci za 95% u odnosu na prethodni mjesec a iz mjeseca u mjesec ne trosi se vise ili manje struje(uvijek isto). Da napomenem, dug ne postoji...
B-a-n-d-a
Ko zna neka izračuna po starim cijenama i energiju i mrežarinu dobiće poskupljenje od 10%. I ovaj isto koristi djelomičnu nepismenost naroda da unese pometnju i pokupi neke poene zbog njemu znanih razloga. Cijena mrežarine nije promijenjena.
DOKLE GOD NAROD GLASA ZA KRIMINALCE KOJI SU 30 G NA VLASTI I ZEMLJU RASTURILI.OVAKVI STVARI CE BIT SVE VISE.NJIMA DOBRO NE OSJETE SA SVOJOM PLATOM.DIPLOME KUPLJENE ZEMLJU PODJELILI ZDRAVSTVO RASPAD.NIKO NIZASTA NE ODGOVARA.A NAROD CUTI TRPI.
Ne deri se zorom
Treba još poskupit, malo je ovo.
Ma pokrali, pa opet kradu da nadomire, sve lopov do lopova, vidi ti obrazloženja, a čovjek im sve izračunao kako može biti 10 posto i 23 posto isto. Svi pred elektroprivredu.
90% komentara predizborna propaganda. Zato nam je ovako. Radi se o pljački naroda, ne zanima me kojoj stranci pripada taj lopov. U zatvor s njim.
Ma pokrali, pa opet kradu da nadomire, sve lopov do lopova, vidi ti obrazloženja, a čovjek im sve izračunao kako može biti 10 posto i 23 posto isto. Svi pred elektroprivredu.
Na ovakve bezobrazluke Pariz ustane i zapali pola policijskih vozila i baci izmet na zgradu parlamenta. A mi ćemo dopusriti da nam ga zavuku i ne vade.
Evo najtacnijeg objasnjenja https://vm.tiktok.com/ZIJWRGKn8/
Fadil i ekipa sto gurali pod tepih je sad izbilo na povrsinu. Ovo su posljedice dugogodisnjeg neulaganja i raznih oblika pranja novca u svim rudnicima.
@RokaNT izgleda da Fadil i ekipa nisu ulagali ni u vozni park vlade FBiH, pa su Nermin i ekipa morali sebi kupiti 19 skupocjenih luksuznih automobila. Konkretno za Nermina i Vojina VW Touareg R-Line 3.0 210 KW, ostalima Arteoni, Audiji A6 i Golfovi sa top opremom.
U zakonskom roku preskociti placanje 60 dana ili 2 mjeseca platiti kamate 3KM , dosli bi pameti za tren ja bio godinjem 40 dana poslali racun 109 KM , račun prije 36 KM imam osjecaj da sam u pretplati do iduce godine
ovo nam je selam od premijera njive i njegovog druga iz ferka kojeg je on licno instalirao...a drug je hadzihuseinovic samir iz konjica kao i njegov šef njiva