Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama susjedi i komsije ne daju da nam zeljeznica funkcionise jer im nije u interesu.
ili je do nase nesposobnosti? nemoguce da nam je vazda neko drugi kriv.
EBRD je ulagač u Adriatic Metals sa 6,2 miliona funti još 2020. godine, što je podržalo kompaniju u otvaranju rudnika i našu vlasti da sijeku desetine hektara šume i da protuustavno pretvaraju šumsko zemljište u građevinsko i da rade ostale stvari koje prate otvaranje rudnika teških metala. Pored toga jedan od ljudi iz EBRD-a je prešao u Adriatic Metals.
Fokus na željeznice je vjerovatno "Lithium Express", pruga koja ide od Doboja do Loznice, gdje se na Majevici i u Jadru planiraju rudnici litijuma, te su mogući rudnici nikla i kobalta i bakra na Ozrenu. Daj bože da griješim, ali ovi stranci nas posmatraju kao najobičniju koloniju. Teško da će se graditi brze pruge za prevoz putnika do Ploča i Zagreba recimo. DAJTE NAM AUTOPUT DA IMAMO KAKO TREBA.
kakavgod bio razlog, sto mi to ne bi iskoristili i uzeli pare za obnovu pruga?
Trebaju stranci da nam kažu šta je bolje za transport.